Reiser

Cruise i Karibien - All inclusive

Cruise i Karibien - All inclusive

Avreise 27/02-2020 - 11 dager  Garantert avgang
NB: feil antall dager i katalogen
 

Tradisjonen tro - forsinket "julebordstur" for våre gjester!

Avreise 24/01-2020  - 3 dager 


Julebord

Tradisjonen tro - det blir også i år forsinket julebordstur til Kiel for våre gjester og oss i Høves Royal Class.   Det er alltid veldig hyggelig å møtes og vi gleder oss til å se dere igjen.  Stemningen er alltid god når vi mimrer over turer vi har opplevd sammen. Denne turen har vi tatt i flere år og den er veldig vært populær.  Du er selvfølglig velkommen om du ikke har reist med oss tidligere.

Dag 1: Telemark – Gøteborg
Fra våre påstigningssteder går vi om bord og tar plass for en hyggelig forsinket julebordstur.  Vi tar plass i bussen som setter kurs mot Gøteborg, med en stopp på Nordby senteret. Fremme i Gøteborg går vi om bord på Stena Lines ferge, og vi møtes om kvelden og nyter en smakfull 3 rettersmiddag.  

Dag 2: Kiel

I dag spiser vi en god frokost om bord før vi går i land. Så kjører vi til Citti kjøpesenter, som blant annet har hyggelige priser.  Vil du heller rusle inn til sentrum så er også det mulig.   Det blir etterhvert et besøk med felles lunsj på Kieler Brauerei, her kan vi bl.a se hele prosessen for ølbryggingen.  Så blir det litt tid på egenhånd får vi går om bord i båten.  Om kvelden møtes vi til en nydelig buffet, og kanskje møtes vi baren?  Og for den danselystne blir det helt sikkert en svingom eller flere. 

Dag 3: Gøteborg – Telemark

Vel fremme i Gøteborg har vi spist frokost og er nå klare for å stige om bord i bussen. Turen går nå opp til Nordbysenteret, her blir det en stopp med mulighet for litt egentid, før vi fortsetter over norskegrensen og til våre avstigningssteder. 
Vel fremme må vi ta farvel for denne gang, men vi håper å se dere igjen på nye og spennende reiser i 2020.Turens pris pr. person  kr  3.350,- 

Prisen inkluderer:  
-  Hele reisen med vår komfortable turbuss 
-  Reiseleder fra Høves Royal Class      
-  2 netter i dobbelt innvendig lugar om bord på Stena Line
   -  3 retters middag på utreise
   -  Buffet middag på hjemreise          
-  1 lunsj i Kiel inkludert drikke  
-  Busstur til Citti kjøpesenter     

Tillegg for:
-   Singel lugar tur/retur                                 kr 480,-
-   Utvendig lugar pr. person                         kr 400,-
-   Setereservasjon i bussen pr. person        kr 300,-

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer