Reiser

Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

 23/08-2017 - 14 dager Dessverre ingen ledige plasser

Yatch tur i Kroatia

Yatch tur i Kroatia

23/08-2017 - 14 dager/7 dager. 2 ledige dobbelt lugar igjen med fly t/r

Rakfiskfestivalen 2017

Rakfiskfestivalen 2017

 03/11-2017 - 3 dager

Julebyen Rüdesheim!

Julebyen Rüdesheim!

 09/12-2017 - 6 dager

La oss heie håndball jentene frem til seier i VM desember 2017!

La oss heie håndball jentene frem til seier i VM desember 2017!

 14/12 - 2017 - 5 dager Dessverre ingen ledige plasser

Tallinn – en by som er hyggelig å besøke året rundt!

Publisert 29.11.2016 15:14

21/10-2017 - 4 dager

Tallinn – en by som er hyggelig å besøke året rundt!

Avreise 21/10 - 2017 – 4 dager

torv

Noen steder blir veldig populære reisemål, men det få som har blitt så populære som Tallinn over så lang tid. Men vi som arbeider i Høves Royal Class forstår det så godt, Tallinn er alltid hyggelig å besøke sommer som vinter. Estlands hovedstad byr på kultur og gamle tradisjoner, gode handlemuligheter og nye aktiviteter. Denne gangen tilbyr vi som en ny mulighet å være med på et stort mikrobryggeri der vi skal smake på mange ølsorter.

 

Dag 1: Hjemsted – Stockholm ca 520 km

Vi reiser tidlig fra hjemstedene og setter kursen mot Stockholm. Stemningen er god i bussen, og vi tar jevnlige stopp. Underveis blir det fortalt om stedene vi passerer, gode historier og kanskje en quiz. Det er også servering for de som ønsker dette. Tiden går fort og vi sjekker inn på Tallink Siljas ferje som tar oss over til Tallinn. Om bord spiser vi god middag sammen inkludert fri måltidsdrikke (øl, vin, mineralvann og kaffe). Det er underholdning og butikker om bord på skipet.

 

Dag 2: Tallinn

Vi ankommer Tallinn etter frokost, og når skal vi ut på sightseeing for å lære mer om denne flotte byen og hyggelige landet. Turen avsluttes på torvet der det blir tid for lunsj og shopping i de mange butikkene og bodene. Tallinn er spesielt kjent for sitt rimelige og gode håndarbeid, og det er også gunstig å handle garn her. I tillegg må du innom en av lin butikkene. Her finner du linduker og lin brikker i alle mulige farger og størrelser til gunstige priser. Torvet byr på en mengde hyggelige spisesteder og du finner sikkert et godt lunsjsted. Innsjekking på hotellet tidlig ettermiddag. Vi bor godt og sentralt på Tallink City Hotel – les mer her: https://www.tallinkhotels.com/tallink-city-hotel

Om kvelden går vi ut på en av Tallinns mange hyggelige restauranter, og spiser en felles middag med et glass vin/øl/mineralvann til.

votter

Dag 3: Tallinn - Stockholm

Vi koser oss med frokost på hotellet før vi setter bagasjen i bussen og tar en tur ut til et lokalt sjokoladeutsalg. Ferskere sjokolade finner du ikke, og det finnes også hjemmelagde karameller og konfekt. Prøvesmaking på alt du ønsker deg!  Resten av dagen kan man bruke til besøk på museum, shoppe i de mange butikkene eller være med oss til et stort mikrobryggeri. Her får vi en omvisning og forklaring på brygging av øl, smaking av 6 ølsorter med snacks ved siden av (mot ekstra betaling). På ettermiddagen setter vi kurs ned mot havnen og sjekker inn på Tallink Siljas skip som tar oss med til Stockholm. Vi koser oss igjen med felles middag om bord som inkluderer fri måltidsdrikke (øl, vin, mineralvann og kaffe). Underholdning og butikker om bord.

 

Dag 4: Stockholm - hjemstedet

Det blir frokost om bord før vi igjen setter oss i bussen. Turen går raskt frem til lunsjstopp, og så til neste stopp som blir på Töcksfors for de som vil handle med seg litt mat hjem eller spise litt. Vi reiser så over grensen, og er igjen tilbake i Norge. Da er dessverre tiden inne til å si farvel for denne gangen, og vi er hjemme på hjemstedene på kvelden.


Pris pr person:  kr  3 490,- pr person

Prisen inkluderer:

·         Rundreise i vår gode turistbuss tur/retur

·         Tallink Siljas ferje tur/retur i innvendig dobbellugar

·         2 frokoster og 2 middagsbuffet inkludert måltidsdrikke (øl, vin, mineralvann og kaffe) om bord

·         1 overnatting på Tallink Siljas hotell i Tallinn med frokost

·         1 middag på en restaurant i Tallinn med en drikke inkludert (øl, vin eller mineralvann)

·         Sightseeing med lokalguide i Tallinn

·         Besøk på et sjokoladeutsalg

·         Reiseleder fra Høves Royal Class med på hele reisen

 

Tillegg for dobbel utvendig lugar:                             390,- pr person

Tillegg for single innvendig lugar/singelrom:        1 190,- pr person

Tillegg for reservert sete i bussen:                            300,- pr person

I tillegg kan man ved på melding være med reiseleder på øl smaking på et lokalt mikrobryggeri. Her blir det orientering om ølbrygging og deres øl, smaking på 6 ulike typer øl og servering av snacks. Pris pr person:           250 kroner

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.