Reiser

Skjærgårdscruise i Kroatia med egen yatch

Skjærgårdscruise i Kroatia med egen yatch

Avreise 22/08-2020 - 8 dager KUN med fly 

Eksotiske Flor og Fjære

Eksotiske Flor og Fjære

Avreise 04/09-2020 - 3 dager

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 01/11-2020  - 9 dager 

Spa tur til Pärnu

Avreise 01/11-2020  - 9 dager 

Spa i Pärnu 

Hva er vel deiligere enn å bo på et fint hotell, spise god mat i godt selskap og nyte 3 spabehandlinger hver dag? Vi har i flere år reist med fornøyde gjester til Tervis Paradiis, og setter også opp flere turer dette året. I tillegg til spaoppholdet får du også tid i Tallinn som er Estlands hovedstad.

Dag 1: Telemark – Stockholm 
Vi henter deg på avtalt sted og setter kurs mot Stockholm. Turen starter med kaffe og bolle i bussen, og stemningen blir fort god. Vi tar jevnlige stopp underveis og kommer frem til Stockholm på tidlig ettermiddag. Her sjekker vi inn på Tallink Siljas ferje som tar oss over til Tallinn. Om bord er det butikker, barer,restauranter og underholdning. Vi skal spise reisens første måltid sammen, og vi hygger oss med god mat.

Dag 2: Tallinn – Pärnu
Hygg deg med god frokost og hyggelig innseiling mot Tallinn på morgenen. Vi tar bussen og kjører gjennom Tallinn sentrum og reiser rett til et sjokoladeutsalg. Her finnes ikke bare veldig rimelig sjokolade, konfekt og karameller, men det er også helt ferskt. Som en bonus får du smake på alt du vil. Etterpå kjører vi til hotellet Tervis Paradiis hvor vi skal bo seks netter og nyte mat og behandlinger. Vi får en time til lege som vil sette opp de behandlinger som de mener vil passe deg men nytt for oss nå er att vi har fått tilbud om en litt mer grundig legeundersøkelse som vil ta for seg det nye tilbudet av undersøkelse som er kroppssammansettingsanalyse og måling av syrebeholdet i blodet og EKG disse tre undersøkelsene er nytt for i år.  Vi har helpensjon på hotellet – frokost, lunsj og middag inkludert og 3 behandlinger hver dag. Denne dagen gjør vi oss kjent og spiser lunsj og middag sammen.

Tervis Paradis 2623
Dag 3: Pärnu
I dag tar vi livet med ro. Kanskje du har noen problemer med kroppen som gjør at du må rådføre deg med legen før du starter behandlinger? Hvis ikke er det bare å gå i gang – utvalget er stort fra lysbehandlinger til felles trim. Det finnes også behandlinger som du kan bestille mot en rimelig sum, og dette får du mer informasjon om på bussturen til Stockholm.

2639

Dag 4: Pärnu
Nå har vi hatt behandlinger noen dager og kroppen er uthvilt og i bedre form. I dag kjører bussen til et shoppingsenter for de som ønsker dette. Ellers hygger vi oss med gode fellesmåltider og spabehandlinger.

Dag 5: Pärnu
I tillegg til felles måltider og spabehandlinger drar vi i dag som gruppe for å spille bowling. Kanskje det er noen år siden sist eller kanskje vi har en mester i blant oss? Det spiller ingen rolle, det morsomme er å delta.

2678
Dag 6:  Pärnu
Maten på hotel Tervis Paradiis er absolutt vellaget, men i dag kjører vi bussen til en russisk restaurant for de som ønsker variasjon og prøve noe nytt. Ellers er dagen like behagelig som de andre med felles måltider og behandlinger.

289
Dag 7:  Pärnu
I dag er siste dagen på hotellet og du vil kanskje bestille noen behandlinger du enda ikke har fått prøvd. I tillegg må vi jo pakke, og om kvelden tar vi nok en rundt med bowling for de som ønsker å være med.

Dag 8:  Pärnu – Tallinn
Etter frokost drar vi fra hotellet til Tallinn, Estlands hovedstad. Denne byen er alltid hyggelig å besøke om du har vært her mange ganger før eller om dette er første gang. Alle butikkene er åpne selv om det er søndag, og vi rusler i brosteinsgater og middelalderhus. Kanskje du også vil besøke et strikkemarked? Og en tur innom en linbutikk er nesten obligatorisk. Vi koser oss i byen til frem på ettermiddagn da vi sjekker inn på Tallink Siljas ferje som tar oss over til Stockholm. I kveld går praten lett rundt bordene etter mange dagers sosialt liv, og vi koser oss med god mat.

aleksander_nevski_katedraal_kadi-liis_koppel_2015_
Dag 9: Stockholm – Telemark
Om du er tidlig oppe i dag kan du nyte den vakreste innseilingen av alle. Vi ankommer Stockholm og setter kurs mot hjemstedene. Det blir jevnlige stopp underveis for lunsj og middag, og selvsagt stopper vi for grensehandel for de som ønsker det. Vi er hjemme på sen ettermiddag, og det er på tide å si farvel til alle våre gjester.

Turens pris pr person:  kr 9.490,-

Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med vår komfortable og moderne turbuss
-  Ferge Stockholm - Tallinn t/r i innvendig dobbeltlugar med halvpensjon
-  6 overnattinger på Tervis Paradiis hotell i delt dobbeltrom med helpensjon
-  Lege undersøkelse som setter opp spabehandlingene, vi har fått tilbud om nye undersøkelser hos legen. Les mer om dette under dag 2.
-  3 spabehandlinger hver dag
-  Besøk på sjokoladeutsalg
-  Besøk i Tallinn

Tillegg for: 
-  Enkeltrom/lugar - pr person  kr
-  Utvendig lugar - pr person  kr 400,-
-  Setereservasjon i bussen - pr person  kr 300,-


Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer