Reiser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Minicruise til Helsingfors

Minicruise til Helsingfors

Avreise 06/02-2019  - 3 dager

 

Riga til minipris

Riga til minipris

 Avreise 20/02-2019  - 4 dager

Spa tur til Pärnu i Estland

Spa tur til Pärnu i Estland

 Avreise 24/03-2019  - 9 dager

Peer Gynt Spelet

Peer Gynt Spelet

 Avreise 07/08-2019  -  3 dager

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 27/10-2019  - 9 dager 

Spa tur til Pärnu i Estland

 Avreise 24/03-2019  - 9 dager

 
Spa - Pärnu

Hva er vel deiligere enn å bo på et fint hotell, spise god mat i godt selskap og nyte 3 spabehandlinger hver dag? Vi har i flere år reist med fornøyde gjester til Tervis Paradiis, og setter også opp flere turer dette året. I tillegg til spaoppholdet får du også tid i Tallinn som er Estlands hovedstad.

Dag 1: Telemark – Stockholm 
Vi henter deg på avtalt sted og setter kurs mot Stockholm. Turen starter med kaffe og bolle i bussen, og stemningen blir fort god. Vi tar jevnlige stopp underveis og kommer frem til Stockholm på tidlig ettermiddag. Her sjekker vi inn på Tallink Siljas ferje som tar oss over til Tallinn. Om bord er det butikker, barer,restauranter og underholdning. Vi skal spise reisens første måltid sammen, og vi hygger oss med god mat.

Tervis Paradis
Dag 2: Tallinn – Pärnu
Hygg deg med god frokost og hyggelig innseiling mot Tallinn på morgenen. Vi tar bussen og kjører gjennom Tallinn sentrum og reiser rett til et sjokoladeutsalg. Her finnes ikke bare veldig rimelig sjokolade, konfekt og karameller, men det er også helt ferskt. Som en bonus får du smake på alt du vil. Etterpå kjører vi til hotellet Tervis Paradiis hvor vi skal bo seks netter og nyte mat og behandlinger. Vi har helpensjon på hotellet – frokost, lunsj og middag inkludert og 3 behandlinger hver dag. Denne dagen gjør vi oss kjent og spiser lunsj og middag sammen.

2639

Dag 3: Pärnu
I dag tar vi livet med ro. Kanskje du har noen problemer med kroppen som gjør at du må rådføre deg med legen før du starter behandlinger? Hvis ikke er det bare å gå i gang – utvalget er stort fra lysbehandlinger til felles trim. Det finnes også behandlinger som du kan bestille mot en rimelig sum, og dette får du mer informasjon om på bussturen til Stockholm. Alle måltider spiser vi sammen.

2623

Dag 4: Pärnu
Nå har vi hatt behandlinger noen dager og kroppen er uthvilt og i bedre form. I dag kjører bussen til et shoppingsenter for de som ønsker dette. Ellers hygger vi oss med gode fellesmåltider og spabehandlinger.

Dag 5: Pärnu
I tillegg til felles måltider og spabehandlinger drar vi i dag som gruppe for å spille bowling. Kanskje det er noen år siden sist eller kanskje vi har en mester i blant oss? Det spiller ingen rolle, det morsomme er å delta.

2678

Dag 6:  Pärnu
Maten på hotel Tervis Paradiis er absolutt vellaget, men i dag kjører vi bussen til en russisk restaurant for de som ønsker variasjon og prøve noe nytt. Ellers er dagen like behagelig som de andre med felles måltider og behandlinger.

Dag 7:  Pärnu
I dag er siste dagen på hotellet og du vil kanskje bestille noen behandlinger du enda ikke har fått prøvd. I tillegg må vi jo pakke, og om kvelden tar vi nok en rundt med bowling for de som ønsker å være med.

4714
Dag 8:  Pärnu – Tallinn
Etter frokost drar vi fra hotellet til Tallinn, Estlands hovedstad. Denne byen er alltid hyggelig å besøke om du har vært her mange ganger før eller om dette er første gang. Alle butikkene er åpne selv om det er søndag, og vi rusler i brosteinsgater og middelalderhus. Kanskje du også vil besøke et strikkemarked? Og en tur innom en linbutikk er nesten obligatorisk. Vi koser oss i byen til frem på ettermiddagn da vi sjekker inn på Tallink Siljas ferje som tar oss over til Stockholm. I kveld går praten lett rundt bordene etter mange dagers sosialt liv.

mustmaterjal_keskajapaevad_kristinaollek_21

Dag 9: Stockholm – Telemark
Om du er tidlig oppe i dag kan du nyte den vakreste innseilingen av alle. Vi ankommer Stockholm og setter kurs mot hjemstedene. Det blir jevnlige stopp underveis for lunsj og middag, og selvsagt stopper vi for grensehandel for de som ønsker det. Vi er hjemme på sen ettermiddag, og det er på tide å si farvel til alle våre gjester.

Turens pris pr person:  kr  7.490,-

Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med vår komfortable buss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Ferge Stockholm – Tallinn t/r i innvendig dobbeltlugar med halvpensjon
-  6 overnattinger på Tervis Paradiis hotell i delt dobbeltrom med helpensjon
-  3 spabehandlinger hver dag
-  Besøk på sjokoladeutsalg
-  Besøk i Tallinn

Tillegg for:
-  Enkeltrom/lugar - pr person kr 2.990,-
-  Utvendig lugar - pr person kr 400,- 
-  Setereservasjon i bussen - pr person kr 300,-

Vi tar forbehold om valutakursendringer.

 

 

 

·