Reiser

Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

 23/08-2017 - 14 dager Dessverre ingen ledige plasser

Yatch tur i Kroatia

Yatch tur i Kroatia

23/08-2017 - 14 dager/7 dager. 2 ledige dobbelt lugar igjen med fly t/r

Rakfiskfestivalen 2017

Rakfiskfestivalen 2017

 03/11-2017 - 3 dager

Julebyen Rüdesheim!

Julebyen Rüdesheim!

 09/12-2017 - 6 dager

La oss heie håndball jentene frem til seier i VM desember 2017!

La oss heie håndball jentene frem til seier i VM desember 2017!

 14/12 - 2017 - 5 dager Dessverre ingen ledige plasser

Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

Publisert 15.12.2016 13:07

 23/08-2017 - 14 dager Dessverre ingen ledige plasser

 Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

Avreise 23/08 - 2017 - 14 dager

Dessverre ingen ledige plasser

3V2A4306

 

Få land har fått så mye oppmerksomhet gjennom de siste tiår som Kroatia, og alle som besøker dette landet blir fasinert over det krystallklare vannet, hyggelige menneskene og de nydelige, middelalderske byene. Vi skal bo en uke på et meget godt hotell i et flott resort. Her er det alle mulige tilbud som restauranter, barer, underholdning, spa, innen og utendørs svømmebassenger og en flott strand. Hotellet ligger direkte ved hav og strand sammen med fire andre hoteller.

 

Dag 1: Hjemstedet - Gøteborg

Forventningsfulle setter vi oss i bussen for å kjøre sydover. Reiselederen serverer kaffe og bolle, og forteller litt om stedene vi passerer på veien. Vi tar som vanlig et stopp på Nordbysenteret der vi spiser lunsj, og tidlig ettermiddag sjekker vi inn på Stena Lines ferje. Her hygger vi oss om kvelden med god mat, godt selskap og god drikke (inkludert fri måltidsdrikke øl, vin, mineralvann og kaffe)

Dag 2: Kiel - Nürnberg 704 km

Om du er en morgenfugl er det fint å spise frokost ved et vindusbord. Da kan du se den vakre innseilingen til Kiel med hvite strender, fine marinaer og koselige hus. Vi setter oss i bussen, og setter kursen mot Nürnberg. Tiden går fort på gode veier sydover, og vi hygger oss i bussen med en quiz og noen gode historier. Servering for de som ønsker det. Vi tar jevnlige stopp, og er fremme tidlig kveld på vårt hotell. Middag om kvelden.

Dag 3: Nürnberg - Zagreb 678 km

I dag ser vi hvordan landskapet endrer seg fra flatt jordbrukslandskap i nord Tyskland, til mer kupert landskap og høye fjell helt syd. Vi kjører inn i Østerrike, og på ettermiddagen passerer vi grensen til Kroatia. Vi sjekker inn på hotellet og spiser middag.

 

Dag 4: Zagreb - Sibenik 429 km

Denne dagen må vi tidlig opp for å unngå de lange køene ned mot kysten. Kroatia er veldig populært, og mange kjører i helgene. Det er fint kjøre på de gode motorveiene gjennom de lange tunnellene. Fjellene her er helt oppe i 2000 moh. Så ser vi det turkisblåe vannet og vi er ved kysten. Vi ankommer Hotel Jure på Solaris Resort tidlig ettermiddag – du kan lese mer om hotellet her: http://www.solarishotelsresort.com/wh/hotel-jure-en Vi sjekker inn og spiser middag i restauranten.

01_Solaris_Hotel_Jure

Dag 5: Hotel Jure

I dag tar vi livet med ro og utforsker alle mulighetene som finnes på området. Det serveres en meget god frokost hver dag, og du kan velge mellom ute og inneplasser. Det er flott å spasere rundt på området, og du finner kafeer, barer og flere restauranter her. Men kanskje du har lyst til å dra på stranden? Det finnes solstoler og parasoller å leie her, men du har også alternativ med svømmebassenget på hotellet. Det er ofte underholdning av ulike typer her også. I tillegg går det egen buss inn til Sibenik by som absolutt er verdt et besøk. Vi spiser middag sammen om kvelden.

1003-solaris-beach-resort-solaris-sand-beach

Dag 6: Sibenik

Denne dagen tar vi det med ro på formiddagen og for de som ønsker det tar vi vår buss inn til Sibenik by. Dette er en nydelig by med en katedral som står på Unescos verdensarvsliste og mange butikker og restauranter. Det blir tid til å rusle rundt og spise lunsj. Middag på hotellet om kvelden.


Dag 7: Hotel Jure

Vi har frokost og middag sammen på hotellet, og du har mange muligheter for opplevelser. Kanksje du vil gå på spa i dag og ta en behandling? Dette er omtrent en tredjedel av norske priser. Det er også svært rimelig å klippe håret, og hotellet har egen frisørsalong. Hotellet har også utflukter du kan melde deg på om du ønsker.

3V2A3951

Dag 8:Trogir

Denne ettermiddagen kjører vi langs kysten til Trogir. Denne gamlebyen er svært pittoresk og populær, og du får tid til å rusle rundt i de trange gatene og spise lunsj. Middag på hotellet

Trogir 6Trogir 5.

Dag 9: Split

I dag reiser vi til Split etter frokost. Vi får med oss en lokalguide som forteller historien rundt denne erværdige byen, og vi får se alle severdigheter i gamlebyen. Det blir tid for å rusle rundt og spise lunsj. Middag på hotellet om kvelden.


Split 3Split 5

Dag 10: Hotel Jure

Det er nydelig ute på Solaris med sola som skinner og det gode badevannet. Sjøen pleier å holde rundt 28 grader i august, og det er omtrent det samme i lufta. Så nyt livet og sola sammen i godt selskap. Vi spiser middag sammen om kvelden.


Dag 11: Split - Golling 719 km

I dag sier vi farvel til mannskapet og til gjester som skal fly hjem, og setter oss i bussen. Det er hyggelig igjen å være på veien, og vi hygger oss med en quiz og litt historier. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer. Vi er fremme i Golling tidlig kveld.  Middag på hotellet om kvelden.


Golling 1Golling 2

Dag 12: Golling - Kassel 637 km

Landskapet endrer seg etter hvert som vi kjører inn mot Tyskland. Vi passerer høye fjell, små østeriske byer og kommer mer inn i kupert område i Tyskland. Det er spennende å hvordan landskapet stadig blir flatere. Vi hygger oss i bussen med noen gode historier, og servering for de som ønsker det. Vi sjekker inn på hotellet og spiser middag.


Dag 13: Kassel - Kiel 406 km


I Etter frokost setter vi kurs mot Kiel og Stena Line som tar oss trygt til Gøteborg. Ombord hygger vi oss med god mat, godt selskap og god drikke (inkludert fri drikke øl, vin, mineralvann og kaffe) Vi kjenner hverandre godt nå, og praten går lett rundt bordene. Litt shopping om kvelden og kanskje vi møtes i baren.


Dag 14: Gøteborg - Hjemstedet

I dag er det siste dag på denne opplevelsesrike og hyggelige reisen. Vi setter kurs mot Nordbysenteret der vi spiser lunsj og handler litt, før vi igjen krysser grensen til Norge. Det er snart på tide å si takk for tur og på snarlig gjensyn til våre gjester etter hvert som vi kommer til ditt hjemsted.

 

Pris pr person:  kr  12 900,-

Prisen inkluderer:

Rundreise i vår gode turbuss

Stena Line Gøteborg-Kiel tur/retur i dobbel innvendig lugar

2 frokoster og 2 middager om bord inkludert drikke (øl, vin, mineralvann og kaffe)

4 overnattinger på hoteller underveis i dobbeltrom

4 frokoster og 4 middager

7 overnattinger på Hotel Jure i dobbeltrom

7 frokoster og 7 middager

Utflukter til Sibenik og Trogir

Halvdagsutflukt til Split med lokalguide

Reiseleder med på hele reisen til og fra Sibenik, og sjåfør med buss tilstede på Hotel Jure

 

Tillegg for enkeltrom/singellugar:                                  3 900,- pr person

Tillegg for utvendig dobbellugar på Stena Line  t/r         390,- pr.person

Tillegg for bestemt plass i bussen:                                   300,- pr person

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.