Reiser

 Rogoznica i Kroatia

Rogoznica i Kroatia

Avreise 21/08-2019  -  14 dager
Skjærgårdscurise i Kroatia med egen yatch

Skjærgårdscurise i Kroatia med egen yatch

Avreise 21/08-2019 - 14 dager 
Avreise 24/08-2019 - 8 dager m/fly

Svalbard

Svalbard

 Avreise 23/08-2019  -  5 dager m/fly
 

To land - to hovedsteder - Vilnius - Riga

To land - to hovedsteder - Vilnius - Riga

Avreise 05/09-2019  -  6 dager
NB: ny avreisedato 

Beitostølen og Brimiland fjellstugu

Beitostølen og Brimiland fjellstugu

 Avreise 06/10-2019  -  4 dager

San Sebastian

San Sebastian

Avreise 11/10-2019 - 13 dager

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 27/10-2019  - 9 dager 

Jul på Liseberg og Tjolöholm Slott

Jul på Liseberg og Tjolöholm Slott

 Avreise 16/11-2019  -  3 dager

Julemarked i Lübeck

Julemarked i Lübeck

 Avreise 22/11-2019  -  3 dager

Julemarked i Riga

Julemarked i Riga

 Avreise 30/11-2019 -  4 dager

Røros med julemarked

Røros med julemarked

 Avreise 04/12-2019  -  3 dager

Julemarked i Wismar og Lüneburg

Julemarked i Wismar og Lüneburg

Avreise 07/12-2019  -  5 dager

Julefeiring på Røros

Julefeiring på Røros

 Avreise 23/12-2019  -  4 dager 

Godt nytt år i vakre Vrådal

Godt nytt år i vakre Vrådal

 Avreise 30/12-2019  -  3 dager

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Avreise 30/12-2019  -  3 dager 

Cruise i Karibien - All inclusive

Cruise i Karibien - All inclusive

Avreise 27/02-2020 - 11 dager 
NB: feil antall dager i katalogen
 

Rogoznica i Kroatia

Avreise 21/08-2019  -  14 dager

dfhb

Rogoznica er et lite turiststed nord for Spilt. Her skal vi bo på Perla Resort, et firestjerners hotell,  som ligger helt i vannkanten. Kroatia har en slående vakker og variert natur. Menneskene her er gjestfrie, det turkise krystallklare Adriaterhavet innbyr til en avkjølende dukkert og og det finnes mange interessante severdigheter. Spilt bysentrum er bygget rundt den romerske keiserens Diokletians palass. Byen har også et flott palmeprydet havnepromenade. Her finner du også varierte shoppingmuligheter og veldig bra restauranter.  

Dag 1: Telemark - Gøteborg
Endelig har dagen kommet og forventningsfulle møtes vi i bussen for å starte reisen sydover mot sol, sjø og varme. Vi kjører via Oslo og videre sørover før vi krysser grensen inn i Sverige og mot Nordby senteret som vi gjør en stopp ved.  Så fortsetter vi mot Gøteborg. I Gøteborg går vi om bord i Stena Line sin ferge til Kiel. På kvelden møtes vi til en felles rikholdig buffet med varme og kalde retter og med gratis drikke til maten. 

Dag 2: Kiel - Nürnberg
Før vi legger til kai i Kiel, spiser vi frokost om bord. Vel i land finner vi tilbake til bussen og ruller ut på gode motorveier med kurs for Nürnberg. Nürnberg er en av Tysklands og Bayerns viktigste historiske og kulturelle skattkister. Byen er cirka tusen år gammel, og gamlebyen er omgitt av de samme bymurene som på 1500-tallet, kanskje før det også. Her skal vi overnatte på Arvena Park Hotel, som ligger midt i hjertet av byen. På kvelden spiser vi felles middag på hotellet. 

Dag 3: Nürnberg - Zagreb
Etter en god frokost på hotellet, er vi klare for neste etappe gjennom naturskjønne omgivelser i Østerrike og Slovenia før vi passerer grensen til Kroatia og ankommer Zagreb, som er landets hovedstad og største by.  Her skal vi overnatte på hotell og møtes til felles middag på kvelden.

Dag 4: Zagreb - Split
I dag blir det en grytidlig start på dagen. Vi setter kursen for Spilt, hvor alle som skal videre på skjærgårdscruise settes av for å gå ombord i yachten, hvor de skal tilbringe den neste uka. For oss  som skal nyte dagene på land, går turen videre til Rogoznica. Her skal vi tilbringe dagene fram til neste lørdag på Perla Resort, som ligger vakkert til helt nede i strandkanten.

 Gamlebyen i Split Romerske ruiner og katedralen i Split Split sentrum og det kjente tårnet Gamlebyen i Split Split En deilig dag på stranden Split
Dag 5 - 11: Rogoznica
Vi nyter dagene i vakre Kroatia, her skal vi slappe av og får oppleve det gode liv sammen. En forfriskende dukkert i et krystallklart Adriaterhav og passelige doser med sol på kroppen, en spasertur langs flotte strender - hva mer kan en ønske seg. I løpet av dagene vi tilbringer i Rogoznica, blir det også 2 felles utflukter.  På kveldene møtes vi til felles middag på hotellet.

sfd     fgh     dfh
  
 Podstrana    Podstrana med nydelige strender     Podstrana herlig med strandliv
Dag 11: Split - Golling
Alt har en ende og tiden er inne for å takke for oss her på Perla Resort. I Split møter vi igjen de som har vært på skjærgårdscruise. Sammen tar vi fatt på første etappe på veien hjemover, som går til Østerrike og den lille byen Golling, som ligger et stykke fra Salzburg. Her tar vi inn på Hotel-Gasthot Hauslwirt hvor vi skal overnatte og også spise middag sammen.

Dag 12: - Golling - Jena
Etter en god natts søvn og frokost på hotellet er vi tilbake i bussen og passerer grensen inn i Tyskland og fortsetter videre nordover mot dagens destinasjon som er Jena, en by med rundt 100.000 innbyggere som ligger i et dalføre ved elven Saales, ca 70 km sør-vest for Halle.  Vi tar inn på Best Western Hotel Jena for overnatting. På kvelden samles vi til felles middag på hotellet. 

Dag 13: Jena - Kiel
Etter å ha inntatt frokost på hotellet, fortsetter vi på gode motorveier nordover i Tyskland og ankommer etter hvert Kiel. Her går vi ombord i Stena Line sin ferge til Gøteborg. Etter å ha funnet våre lugarer og kanskje også sett litt på hva fergen har å tilby av shoppingmuligheter og fornøyelser, møtes vi til felles buffet  inkludert gratis drikke til maten. 

Dag 14: Gøteborg - Telemark
Frokosten inntas om bord før vi når Gøteborg og går i land. Vel tilbake i bussen går ferden mot norskegrensen, men før vi kommer så langt blir det anledning til litt grensehandel på Norby senteret, og til å spise lunsj for den som er blitt sulten.  Tilbake i Norge skilles etter hvert våre veier for denne gang og vi takker for følget og håper vi ses igjen, om ikke alt for lenge. 

 

Turens pris pr. person kr 15.990,-


Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med vår komfortable og moderne turbuss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Stene Line Gøteborg - Kiel t/r i innvendig dobbel lugar, med halvpensjon
-  1 natt  på Arvena Park Hotel i Nürnberg med halvpensjon
-  1 natt på hotell i Zagreb med halvpensjon
-  7 netter på Perla Resort i Rogoznica med halvpensjon
-  1 natt på Hotel-Gasthof Hauslwirt i Golling med halvpensjon
-  1 natt på Best Western Hotel Jena med halvpensjon
-  2 utflukter i Kroatia

Tillegg for:
- Enkeltrom/lugar - pr. person kr 3.990,-
- Utvendig lugar - pr. person kr 400,-
- Setereservasjon i bussen - pr. person kr 300,-

Vi tar forbehold om valutakursendringer.