Reiser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Minicruise til Helsingfors

Minicruise til Helsingfors

Avreise 06/02-2019  - 3 dager

 

Riga til minipris

Riga til minipris

 Avreise 20/02-2019  - 4 dager

Spa tur til Pärnu i Estland

Spa tur til Pärnu i Estland

 Avreise 24/03-2019  - 9 dager

Peer Gynt Spelet

Peer Gynt Spelet

 Avreise 07/08-2019  -  3 dager

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 27/10-2019  - 9 dager 

Riga til minipris

 Avreise 20/02-2019  - 4 dager

Riga
Riga er hovedstaden i Latvia og Baltikums største by. Den sjarmerende storbyen er kjent for sin gamleby og arkitektur i gammel jugendstil, men du får også den urbane byen med shopping-gater og et pirrende natteliv. Gamlebyen er på UNESCOS verdensarv-liste.  Riga blir et stadig mer populært reisemål, så gå ikke glipp av denne unike muligheten til å ta for deg av hva denne spennende byen har å by på.

Dag 1:  Telemark – Stockholm 
Vi starter dagen tidlig og henter våre gjester på avtalt sted. Stemningen blir fort god i bussen og underveis serverer vi kaffe og bolle. Vi tar jevnlige stopp og i bussen forteller reiseleder litt om stedene vi passerer.  Vi kommer frem til Stockholm tidlig ettermiddag og sjekker inn på Tallink Siljas ferje «Romantika». Ombord finnes et godt utvalg av spisesteder, underholdning og butikker.  Vi møtes i buffet-restauranten om kvelden for å hygge oss i godt selskap, nyte god mat og fri drikke til maten (øl, vin eller mineralvann).

Dag 2:  Riga
Vi spiser en god og lang frokost sammen før vi ankommer Riga. Det er spennende å møte kulturen her, alt fra det gamle, ærverdige sentrumet til de moderne områdene rundt. Vi møter lokalguiden vår på kaien og får høre både om byens historie og se severdighetene. 
Det blir selvfølgelig også tid til å rusle rundt i byen på egenhånd og spise lunsj. Sentrum har en rekke butikker og utsalgsboder og om du vil, kan du være med reiselederen på russermarkedet. Der finner du alt du ikke har brukt for, men det er morsomt å vandre blant de ulike bodene som tilbyr alt fra grønnsaker til hjemmestrikk og vesker. Vi møtes igjen til avtalt tid ved bussen,  som tar oss til vårt gode overnattingshotell Tallink Riga Hotel. 
Om kvelden reiser vi ut til en lokal restaurant og spiser middag sammen.

Riga  Riga  Riga Riga

Dag 3:  Riga - Stockholm
Vi spiser en god frokost på hotellet og setter bagasjen i bussen. Det finnes mange muligheter for aktiviteter i dag. Hotellet har et lite spa og en frisørsalong om det kan være noe (mye rimeligere enn hjemme), reiselederen går med de som ønsker ned til russermarkedet, og ellers frister jo gamlebyen til nok et besøk. Vi møtes igjen på ettermiddagen for å sjekke inn på Tallink Siljas ferje «Isabelle».  Om bord er det nok å finne på, og vi ses igjen til felles middag i buffet-restauranten. Her kan vi nyte god mat inkludert fri drikke til maten (øl, vin eller mineralvann).

Dag 4:  Stockholm – Telemark
Står du litt tidligere opp i dag og får deg et vindusbord i frokostsalen, kan du nyte den vakre innseilingen til Stockholm. Etter utsjekk fra ferjen er vi igjen tilbake i bussen og setter kursen hjemover.   Vi legger også inn jevnlige pauser på turen og det blir tid til å spise underveis.  Vi passerer norskegrensen på ettermiddagen og etter hvert må vi igjen si takk for nå og takk for turen.

 

Turens pris pr. person kr 2.990,-


Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med vår komfortable turbuss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Tallink Siljas ferje «Romantika» tur/«Isabelle» retur i dobbelt innvendig lugar, med halvpensjon
    - Buffetmiddag inkl. drikke (øl, vin eller mineralvann)
-  1 natt på Tallink Riga Hotel med frokost 
-  Guidet tur med lokalguide i Riga

Tillegg for:
- Enkeltrom/lugar - pr. person kr 690,-
- Tillegg for utvendig lugar - pr. person kr 400,-
- Setereservasjon i bussen - pr. person kr 300,-

Vi tar forbehold om valutakursendringer.