Rakfiskfestivalen 2017

Publisert 10.12.2016 14:59

 03/11-2017 - 3 dager

 Rakfiskfestivalen 2017

Avreise 03/11 - 2017 - 3 dager

IMG_8640

Vil du være sammen med andre rakfisktilhengere og oppleve rundt 100 utstillere som holdere på med kortreist mat, rakfisk og håndverk ? Rakfiskfestivalen på Fagernes er med sine 25 000 besøkende blitt en av Norges største markedsplasser, og et veldig trivelig sted å besøke. I tillegg får du med deg litt av Norge på senhøsten.


Dag 1: Hjemsted – Fagernes ca.290 km

I dag kjører vi gjennom det norske høstlandskapet fra hjemstedet til Beitostølen. Vi koser oss i bussen med kaffe og bolle, og ser landskapet endres fra kyst til innland. På Beitostølen skal vi bo på gode Radisson Blue Resort. Du kan lese mer om hotellet her: https://www.radissonblu.com/en/resort-beitostolen Vi sjekker inn og spiser middag sammen på hotellet om kvelden. Kanskje du vil bruke svømmehallen eller rusle en tur i sentrum av Beitostølen? Hotellet ligger sentralt midt på Beitostølen.

Rakfiskfestivalen 5

Dag 2: Beitostølen – Fagernes 38 km

Vi hygger oss med god frokost på hotellet, og kjører den korte strekningen ned til Fagernes. Her skal vi være hele dagen og hygge oss på markedene. Kanskje det blir mye handling av mat og gaver til jul? Eller kanskje du bare vil gå fra bod til bod for å  smake, lukte eller prøve? Valgene er mangfoldige. Vi reiser tilbake til hotellet på ettermiddagen, og i kveld blir det rakfiskbuffe.

IMG_8644 (004)Rakfiskfestivalen 9

Dag 3: Beitostølen – hjemstedet ca. 290 km

Vi tar det med ro på morgenen, og nyter hyggelig selskap og god frokost. Vi sjekker ut av hotellet og setter kursen hjemover. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer, og kanskje vi har tid til en quiz eller gode historier. Så er det tid for å si farvel for denne gangen og ønske på gjensyn.

 
Pris pr person:  kr  3 890,-

Prisen inkluderer:

Rundreise hjemsted – Beitostølen i vår gode turbuss

2 overnattinger på Radisson Blue Resort på Beitostølen

2 frokoster , 1 middag og 1 rakfiskbuffe

Inngang rakfiskfestivalen

Reiseleder med fra Høves Royal Class

 
Tillegg for enkeltrom:                        990,- pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen:  300,- pr person