Reiser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Minicruise til Helsingfors

Minicruise til Helsingfors

Avreise 06/02-2019  - 3 dager

 

Riga til minipris

Riga til minipris

 Avreise 20/02-2019  - 4 dager

Spa tur til Pärnu i Estland

Spa tur til Pärnu i Estland

 Avreise 24/03-2019  - 9 dager

Peer Gynt Spelet

Peer Gynt Spelet

 Avreise 07/08-2019  -  3 dager

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 27/10-2019  - 9 dager 

Peer Gynt Spelet

 Avreise 07/08-2019  -  3 dager

 Peer Gynt foto: Bård Gundersen

Et mesterverk i verdenslitteraturen - for  150 år siden skrev Henrik Ibsen teksten Peer Gynt.  På Gålå med Gålåvatnet som bakgrunn.  Spelet omtales som magisk, spennende, fabelaktig og forførende.
Vi skal også oppleve hjembyen til sjefen, med sin koselige gågate og Maihaugen og vi overnatter på et av byens fine hoteller.

Dag 1   Telemark - Lillehammer
Vi henter dere på respektive opphentingsplasser, setter oss godt tilrette i bussen og koser oss med boller og kaffe på veien til Lillehammer.  Det tar ca 2,5 time å kjøre dit.  Før vi kommer til Lillehammer tar vi en stopp på Løiten Lys som er Norges største produsent av håndlagde lys.  Løiten lys ble startet i 1991 i kjelleren på disponentboligen til Løiten Brænderi, i 1996 flyttet de inn i nåværende lokaler.  Noen måneder etter innflyttingen ble lokalene lagt i ruin av brann.  Vi får høre mer om Løiten Lys sin historie på vei opp.  Fremme i Lillehammer sjekker vi inn på Clarion Collection Hotel Hammer, her skal vi bo i to netter.  Det blir felles middag på hotellet om kvelden. 

Lillehammer  Lillehammer
Dag 2   Lillehammer – Gålå
Man kan nesten ikke være på Lillehammer uten å ha gjort et besøk på flotte Maihaugen.  Det er et av de største og eldste friluftsmuseene i Europa.  Her finnes over 200 bygninger fra ulike tidsepoker, utstillinger og spisesteder.  Vi starter dagen med omvisning her.  Før vi drar opp til Gålå for å se Peer Gynt Spelet om ettermiddagen, blir det tid på egenhånd til å se seg rundt på Lillehammer.  Det er veldig koselig å ta en tur i gågata, med alle sine små butikker og kaféer.  Deretter drar vi for å oppleve selveste Peer Gynt i utendørsamfiet ved Gålåvatnet og skal se Pål Christian Eggen spille Peer Gynt. Det blir en fantastisk opplevelse!

Maihaugen Maihaugen Peer Gynt v Gålåvatnet - foto: Bård Gundersen
Dag 3   Lillehammer - Telemark
Vi tar oss god tid til å spise en god frokost før vi sjekker ut og tar plass i bussen for en tur opp i Lysgårdsbakkene, som er hoppbakken i Lillehammer.   Her er det en fantastisk utsikt.  Vi vender så nesa hjemover og er hjemme igjen sent på ettermiddagen.

 
Turens pris pr person kr 4.490,-

Prisen inkluderer:
- Hele reisen med vår komfortable og nye buss
- Reiseleder fra Høves Royal Class
- 2 netter på hotell med halvpensjon
- Guidet omvisning på Maihaugen, Lillehammer
- Inngang Peer Gynt Spelet

 Tillegg for:
- Enkeltrom - pr person  kr 760,-
- Setereservasjon i bussen - pr person  kr 300,-