Reiser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Minicruise til Helsingfors

Minicruise til Helsingfors

Avreise 06/02-2019  - 3 dager

 

Riga til minipris

Riga til minipris

 Avreise 20/02-2019  - 4 dager

Spa tur til Pärnu i Estland

Spa tur til Pärnu i Estland

 Avreise 24/03-2019  - 9 dager

Peer Gynt Spelet

Peer Gynt Spelet

 Avreise 07/08-2019  -  3 dager

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 27/10-2019  - 9 dager 

Påsketur til den italienske riviera, Monaco og Nice

Avreise 12/04-2019  - 12 dager

Monte Carlo

Det italienske landskapet Liguria ved Middelhavet strekker seg fra den franske grensen i en bue via Genova til La Spezia , og dens kyst kalles ofte for den Italienske Rivieraen. Dette er en sjarmerende region med innbydende og pittoreske steder, mange badeviker og strender. Ellers er området kjent for sin gode mat med mye urter og grønnsaker, og her lages Italias beste olivenolje. Vi skal bo i vakre Diano Marina. Turen byr i tillegg på mange flotte opplevelser med utflukter til blant annet  Nice og Monaco. Finnes det noen bedre måte å gå sommeren i møte på enn å dele denne opplevelsen med oss? 

Dag 1:  Telemark - Svinesund - Gøteborg
Vår reise starter fra hjemstedet,  videre over grensen til vårt naboland Sverige. Det blir en stopp på Nordby-senteret før turen går videre til Gøteborg hvor Stena Line sin båt ligger og venter på oss for en nattseiling over til Kiel. På kvelden nyter vi en felles middag ombord.

Dag 2:  Kiel - Hamburg - Kassel - Würzburg
Etter en god frokost ombord,  går turen videre på Autobahn. Vi passerer byer som Hamburg og Kassel før vi når Würzburg  for middag og overnatting på Ghotel Hotel & Living som ligger i hjertet av byen. 

Dag 3:  Würzburg - Stresa
På dagens etappe vil vi passere mange interessante steder og krysse flere landegrenser. Ettersom sjefen/sjåføren har en forkjærlighet for Setra-busser, må det vel nevnes at vi blant annet passerer Ulm hvor Setra-bussene produseres. Veien videre går over St. Bernadinio passet og en kort tur innom Lichtenstein  før vi fortsetter inn i Italia. Vi passerer Como, byen som har gitt navn til innsjøen, videre forbi Milano og frem til Stresa.  Stresa ligger flott til blant villaer og grønnkledde hager. Bak byen stiger den snøkledde toppen av Monte Mottarone opp mot himmelen.  Her skal vi tilbringe natten og spise en felles middag.

Dag 4:  Stresa - Diano Marina
Etter en god natt søvn her i vakre Stresa fortsetter vi videre på eventyret. Underveis i dag blir det vingårdsbesøk på  Agriturismo La Morra Brandini i Alba. Gården ligger vakkert til med en fantastisk utsikt over vinmarkene og omliggende områder.  I tillegg til servering av lunsj vil det også bli vinsmaking.  Godt forsynte av det gården har å by på, tar vi plass i bussen. Mens vi hviler øynene på den flotte naturen rundt oss,  ruller vi videre frem til vårt mål for turen; Diano Marina  hvor vi skal bo godt de neste 5 nettene. Hotellet ligger fantastisk flott til rett ved stranda. Diano Marina er en liten by litt nord for San Remo. Den har bare noen tusen faste  innbyggere, men besøkes årlig av turister i tusentall. Derfor har byen et mangfold av restauranter og hoteller.


Stresa  Diano Marina  Stresa

Dag 5 - 8: 
Heldagsutflukt med lokalguide til San Remo, Dolceaqua og Isolabona med vinsmaking på vingården Gujaudo.  Byen San Remo ble grunnlagt i romertiden og er en kjent turistdestinasjon  blant annet viden kjent for sin musikkfestival. Dolceaqua, søtt vann,  her møtes du av av alt fra en spennende historie og keltisk kultur til enkel og ærlig mat. Gå over broen, foreviget av Claude Monet og videre opp til slottet som er et av de best bevarte i Italia.  I Isobolona byr vingården Gujaudo på smaksprøver av viner skapt gjennom tre generasjoners lidenskap. 

 San Remo  San Remo
Utflukt med lokalguide til Nice. Byen er hovedstaden for den franske rivieraen og ligger midt i den evig vakre regionen hvor alle dine sanser vekkes til live; en by med historie, kultur, kunst, kreativitet og mye mer.

Nice  Nice  Nice
Heldagsutflukt med lokalguide i Monaco. Fysrstedømmet er verdens nest minste land målt i areal. Alle har vi hørt om Rally Monte Carlo som er en årlig begivenhet. Hele Monaco består nesten bare av byområde og det er bare å glede seg til å stifte nærmere bekjentskap med landet og dets historie og severdigheter.

 Monte Carlo   Monte Carlo  Monte Carlo
Dag 9:  Dianoa Marina - Annecy
Da er det på tide  å si «Addio bella Italia» for denne gangen. Fulle av inntrykk og gode minner, setter vi kursen mot Frankrike og Annecy for middag og overnatting. Byen ligger i nordenden av Annecysjøen, ca 35 km. Sør for Genève og huser en av verdens største animasjonsfestivaler. 

Dag 10:  Annecy - Friedrichsdorf
Vi har tilbrakt natten ikke så langt fra grensen inn til nydelige Sveits, så hva passer vel bedre enn å svinge innom dette flotte alpelandet for lunsj. Vi sjekker ut av hotellet her i Annecy, tar plass i bussen og vender snuten mot Sveits og byen Bern for bespisning før vi fortsetter videre mot den tyske grensen. I dag skal vi spise middag og overnatte i Friedrichsdorf.

Dag 11:  Friedrichsdorf - Kiel
Alltid godt å komme tilbake til Tyskland og skikkelige dyner, men kan jo være greit å få med seg frokosten også:) I dag går turen på gode tyske autobahn videre nordover opp til Kiel hvor Stena Line sin båt ligger og venter på oss..Felles middag ombord. Overnatting i innvendig dobbellugar.

Dag 12:  Gøteborg - Hjemstedet
Etter en god frokost ombord på fergen ankommer vi Gøteborg og vi tar plass i bussen og kjører til Nordby-senteret for litt grense-shopping før vi tar fatt på siste etappe til hjemstedet.

 

Turens pris pr. person kr 15.590,-


Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med vår komfortable turbuss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Stena Line Gøteborg - Kiel t/r i innvendig dobbel lugar, med halvpensjon
-  1 natt  på Ghotel Hotel & Living i Würzburg med halvpensjon
-  1 natt  på Hotel Milan Speranza Au Lac i Stresa med halvpensjon
-  5 netter på Palace Hotel i Diano Marina med halvpensjon
-  1 natt på Hotel Mercure Sud i Annecy med halvpensjon 
-  1 natt  på Mercure Hotel Bad Homburg I Friedrichsdorf
-  Lunsj og vinsmaking på Agriturismo La Morra Brandini i Alba
-  Heldagsutflukt med lokalguide til San Remo, Dolceaqua og Isolabona
-  Vinsmaking på Gajaudo i Islolabona
-  Utflukt til Nice med lokalguide
-  Heldagsutflukt til Monaco med lokalguide
-  Lunsj på Restaurant Kornhauskeller i Bern


Tillegg for:

- Enkeltrom/lugar - pr. person kr 2.990,-
- Utvendig lugar - pr. person kr 400,-
- Setereservasjon i bussen - pr. person kr 300,-

Vi tar forbehold om valutakursendringer.