Opplev lysfestival i Praha!

Publisert 14.12.2016 12:45

 10/10-2017 - 8 dager

Opplev lysfestival i Praha !

 Avreise 10/10 - 2017 - 8 dager

2120709

I år kan du være med oss når Prahas gamle hus og severdigheter er opplyst under «The Festival of Lights». I tillegg besøker vi den nydelige byen Dresden, og den moderne og allid populære Berlin.


Dag 1: Hjemstedet – Gøteborg

Det er alltid hyggelig å hente forventingsfulle gjester for å reise på tur. Vi hygger oss med kaffe og bolle i bussen, og veien går raskt mot Nordbysenteret der vi tar et lunsjstopp. Tidlig ettermiddag er vi fremme i Gøteborg og sjekker inn på Stena Lines ferje som tar oss over til Kiel. Om bord hygger vi oss med god mat, hyggelig selskap og god drikke (inkludert fri måltidsdrikke øl, vin, mineralvann og kaffe). Vi blir kjent med hverandre, og resten av kvelden går med til litt shopping og kanskje en drink i baren.


Dag 2: Kiel – Dresden 544 km

Etter en god og lang frokost på ferjen med vakker innseiling til Kiel, setter vi kursen mot Dresden på gode motorveier. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer og vi tar jevnlige stopp. Det er servering i bussen for de som ønsker det og det blir kanskje en quiz og noen gode historier  på veien. Tiden går fort i hyggelig selskap og vi ankommer Dresden på ettermiddagen. Vi sjekker inn på hotellet og spiser middag sammen.

Dresden 3Dresden 1

Dag 3: Dresden – Praha 150 km

I dag nyter vi frokosten på hotellet, og etterpå får vi med oss en lokalguide som forteller om Dresdens historie og severdigheter. Vi har kort vei til Praha og ankommer vårt gode hotell tidlig ettermiddag. Du kan lese mer om hotellet her: https://www.jurysinns.com/hotels/prague  Du har tid til å rusle ut i byen om du ønsker det fordi hotellet ligger sentralt i sentrum og med ett stort kjøpesenter kun 5 min gange fra hotellet. Middag sammen på hotellet

2120727

Dag 4: Praha

I dag starter vi dagen med å se Praha sammen med en lokalguide. Det er mye vakkert å se, og ingen kjenner byen slik en god lokalguide gjør. Det blir tid på egenhånd for lunsj og kanskje du vil se litt i butikker etterpå? Eller bare nyte livet og atmosfæren på¨en uterestaurant? I kveld skal vi spise middag på en typisk lokal restaurant i Praha der de serverer oss mat og godt tjekkisk øl. Det er også litt underholding av lokal art. Vi ser Praha opplyst sammen på vei hjem til hotellet.

2120715

Dag 5: Praha

Det er deilig å ha en dag uten fast program, og reiselederen sitter i resepsjonen etter frokost for å gi tips og råd for dagen. Det er mange severdigheter dere kan besøke, hyggelige lunsjsteder og mange museum. Du har ingen grunn til å kjede deg. Om kvelden skal vi ut på en typisk lokal restaurant for å spise middag.

Praha 11


Dag 6: Praha – Berlin 350 km

Det er hyggelig igjen å sette seg i bussen etter et flott opphold i Praha. Vi skal overnatte i utkanten av Berlin i dag, og har kort vei å kjøre. Reiselederen forteller litt om byene vi passerer, og vi tar jevnlige stopp på veien. Vi sjekker inn tidlig ettermiddag på hotellet og har tid til å rusle litt ut før middag om kvelden.

Berlin 2Berlin 3

Dag 7: Berlin – Kiel 355 km

Etter frokost på hotellet vil sjåføren vår kjøre oss rundt i Berlin og fortelle om de ulike severdighetene. I tillegg får du litt tid til å rusle rundt på Alexanderplatz før vi setter kursen opp mot Kiel og Stena Lines ferje. Om bord er vi nå godt kjente med hverandre, og praten går lett rundt bordene der vi nyter god mat og inkludert drikke.


Dag 8: Gøteborg – hjemstedet

I dag har vi siste dag på vår reise og første stopp blir på Nordbysenteret for litt handling og lunsj. Etterpå går veien over grensen, og snart må vi si farvel til våre første gjester som har kommet hjem. Det er på tide å takke for turen og si på snarlig gjensyn.

 
Pris pr person:  kr  8 690,-

Prisen inkluderer:

Rundreise i vår gode turbuss

Stena Line Gøteborg – Kiel tur/retur med plass i dobbel innvendig lugar

2 frokoster og 2 middager om bord inkludert fri måltidsdrikke (øl,vin,mineralvann og kaffe)

Overnatting i Dresden og Berlin i dobbeltrom med frokost og middag

3 overnattinger i Praha på Jurys Inn i dobbeltrom med frokost

1 middag på hotellet i Praha

1 middag på lokal restaurant med tre retters middag og tre øl samt musikk

1 middag på lokal restaurant i gamlebyen i Praha med tre retter

Sightseeing med lokalguide i Dresden

Sightseeing med lokalguide i Praha

Omvisning i Berlin

Reiseleder med fra Høves Royal Class


Tillegg for utvending dobbellugar tur/retur:    390,- pr person

Tillegg for singelugar/enkeltrom:                   2 590,- pr person

 
Høves Royal Class AS tar forbehold om valutakursendringer.