Opplev julestemning i byen med de mange julemarkeder – Berlin!

Publisert 28.11.2016 13:57

26/11-2017 - 6 dager

Opplev julestemning i byen med de mange julemarkeder – Berlin!

26/11 - 2017 -  6 dager


lightbox (1)

Berlin er byen med de mange julemarkeder, og du kan besøke rundt 60 av disse om du har tid og lyst. Men du kan jo starte med det på Alexanderplatz, som er «nabo» til vårt gode hotell. Her finnes en rekke med små trehus som selger det meste du kan tenke deg. Her dufter det godt av hjemmelaget marsipan og sjokolade, og er du litt kald er jo varm gluhwein veldig godt.


Dag 1: Hjemsted – Gøteborg

Vi henter på hjemstedene og kommer fort i julestemning med kaffe og bollservering om bord i bussen. Turen går mot svenskegrensen, og vi tar et lunsjstopp på Nordby senteret. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer, og det er muligheter for servering i bussen for de som ønsker det. Vi er fremme tidlig ettermiddag i Gøteborg, og sjekker inn på Stena Lines ferje over til Kiel. Tiden er inne for turens første fellesmåltid, og vi hygger oss lenge med god mat, godt selskap og god drikke (inkludert fri drikke til maten- øl, vin, mineralvann og kaffe).

Dag 2: Kiel – Berlin 355 km

Etter en god frokost der vi har nytt innseilingen til Kiel er vi klare for å komme til reisens hovedmål. Reisen går raskt mot Berlin, og vi sjekker inn tidlig ettermiddag på vårt gode, sentrale hotel - Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Det ligger perfekt til på Alexanderplatz der du finner julemarked, shopping og mange spisesteder. Du kan lese mer om hotellet her: https://www.parkinn.com/hotel-berlin. Vi spiser middag sammen om kvelden.

Julemarked i Berlin 2Julemarked i Berlin 1

Dag 3: Berlin

I dag hygger vi oss med frokost før vi er klare for å oppdage Berlins severdigheter. Vi blir møtt av en lokalguide, og bruker formiddagen på å se de mest kjente stedene. Det er tid for lunsj og tid på egenhånd til å besøke julemarkeder eller butikker. Vi møtes til middag om kvelden.

lightbox 3

Dag 4: Berlin

I dag har vi god tid til frokost og til å utforske Berlin. Kanskje du vil besøke noen av severdighetene vi så sammen i går? Eller se noen flere julemarkeder – med 60 stykker å ta av har du valgmuligheter. Reiselederen sitter i resepsjonen etter frokost for å hjelpe til med kart og forslag. Vi møtes til middag om kvelden.

Julemarked i Berlin 3Julemarked i Berlin 6

Dag 5: Berlin – Kiel 355 km

Etter frokost setter vi oss i bussen igjen og kjører tilbake til Kiel. Her er det også gode shoppingmuligheter, og vi sjekker inn på Stena Line på ettermiddagen. Middag med god mat og drikke (fri øl, vin, mineralvann og kaffe) på kvelden, og det er hyggelig å sitte lenge til bords for å dele opplevelser vi har hatt.

Dag 6: Gøteborg – hjemsted

I dag er bussen antagelig fullpakket av julegaver og fornøyde gjester, men vi stopper på Nordbysenteret for de som vil handle litt julemat eller annet. Etter å ha passert grensen til Norge må vi igjen si farvel til våre gjester etter hvert som vi kommer til hjemstedene.

 

Pris pr person:   kr 6 990,-

Prisen inkluderer:

·         Rundreise i vår komfortable turbuss

·         Ferje Gøteborg – Kiel tur/retur med plass i dobbel innvendig lugar

·         2 frokoster og 2 middager inkludert drikke til maten (øl, vin, mineralvann og kaffe)

·         3 overnattinger på hotell i Berlin i delt dobbeltrom

·         3 frokoster og 3 middager

·         Halvdagssightseeing med lokalguide i Berlin

·         Reiseleder fra Høves Royal Class

Tillegg for dobbel utvendig lugar t/r:                       390,- pr person

Tillegg for singlelugar/enkeltrom t/r:                       590,- pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen:                          300,- pr person

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.