Reiser

Julefeiring på Røros

Julefeiring på Røros

 Avreise 23/12-2019  -  4 dager 

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Avreise 30/12-2019  -  3 dager 

Cruise i Karibien - All inclusive

Cruise i Karibien - All inclusive

Avreise 27/02-2020 - 11 dager  Garantert avgang
NB: feil antall dager i katalogen
 

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Avreise 30/12-2019  -  3 dager 

Velkommen 2020 - Godt nytt år
Ved foten av Hallingskarvet ligger nasjonalparkhotellet Bardøla.  Med sine lange tradisjoner og rolige omgivelser gir Bardøla oss et minnerikt nyttårsopphold.  Geilo med sin storslåtte natur, friske luft og alle sine herligheter ønsker oss velkommen til en minnerik og begivenhetsrik nyttårsfeiring. Det skal sies at mang en kjent dame og mann har nytt behagelige dager i disse fantastiske omgivelsene. Og hva er vel hyggeligere enn å ønske et nytt år velkommen til fjells i trivelig selskap.

Dag 1:  Telemark - Geilo
Det nærmer seg et nytt år, ikke hvilket som helst år, nemlig 2020.  Hva er vel bedre en å nyte den siste dagen og timene av 2019 på et av Norges flotteste hotell i vakre omgivelser på Geilo?  Velkommen om bord skal dere være, ta plass og nyt turen.   Det er mye vakkert å se og vår reiseleder vil berike dere med sin kunnskap om stedene vi passerer.  Det blir selvfølgelig stopp underveis for å strekke litt på beina.  Ved ankomst sjekker vi inn og finner våre rom.   Så møtes vi etterhvert til en nydelig middag og koser oss sammen, denne siste dagen av dette året. Og har du lyst til å ta deg en svingom etter middag, byr hotellet på levende musikk. 

Bardøla Hotell Innbydende fasiliteter Kulinariske opplevelser Nydelig kaffe
Dag 2:  Godt nytt år - Velkommen 2020
God morgen og god frokost.  Hotellet er, som du sikkert allerede har oppdaget,  kjent for sine kulinariske retter.  Dagen i dag kan vi nyte på hotellet eller i Geilo sentrum, om du vil.  Det er fri tilgang til basseng, badstu og trimrom på hotellet.  Uansett hva du ønsker å gjøre og hvor du ønsker å tilbringe dagen, skal vi på kanefart før feiringen på hotellet starter. Og når kvelden kommer møtes vi til et festmåltid bestående av tre retter.  Det blir raketter, dans til levende musikk og hygge til ut i de sene nattetimer.    

Dag 3:  Geilo - Telemark 
Tenk å starte det nye året med en deilig frokost i disse fantastiske omgivelsene. Vi nyter frokosten, slapper av og koser oss.  Avreisen tar vi først ut på formiddagen.  Da samles vi bussen og setter kursen hjemover til Telemark.  Vel hjemme ved våre avstigningssteder ønsker vi på gjensyn og et fortsatt riktig godt nytt år. Turens pris - pr. person kr: 4.450,-

Prisen inkluderer: 
- Bussreise t/r Geilo - Telemark i vår komfortable og moderne turbuss
- Reiseleder fra Høves Royal Class
- 2 netter på Bardøla hotell i dobbeltrom, inkl helpensjon
  -  Deilig middag ved ankomst
  -  Frokost, lunsj og gode middager under hele oppholdet
  -  Fantastisk tre-retters nyttårsmiddag
  -  Levende musikk alle kvelder
  -  Gratis inngang til badeanlegg, sauna og trimrom
  -  Hotellets store romjuls- og nyttårsprogram

Tillegg for:
- Enkeltrom - pr. person kr 790,-
- Setereservasjon i bussen - pr. person kr 300,-