Nyttårsfeiring i Vrådal

Publisert 28.11.2016 14:49

30/12-2017 - 3 dager Dessverre ingen ledige plasser

Nyttårsfeiring i Vrådal

Avreise 30/12 - 2017 - 3 dager

Dessverre ingen ledige plasser

jul

Det er hyggelig å feire nyttår sammen med andre og på Quality Straand hotel i Vrådal blir det feststemning. Her er det god mat, hyggelig selskap og dans hver kveld. Selvsagt blir stemningen ekstra god når det sendes opp fyrverkeri på nyttårsaften.

Dag 1: Hjemsted – Vrådal

Vi henter dere på hjemstedene og kjører til Vrådal. Dette er en hyggelig busstur med vakkert vinterlandskap på utsiden. Underveis forteller reiseleder litt om stedene vi passerer, og det blir servert kaffe og bolle J

Vel fremme tidlig ettermiddag sjekker vi inn på Qulaity Straand Hotel i Vrådal. Hotellet har gode fasiliteter og hyggelige rom. Ta med badetøy om du er glad i å svømme, og ski om du liker å være utendørs. Du kan lese mer om hotellet her: http://straand.no/no/straand

Vi spiser god middag sammen om kvelden og møtes i baren for å nyte musikk, felles selskap og kanskje en dans eller to.

nek

Dag 2: Vrådal

Det er deilig å våkne opp i hotellsengen og vite at det store frokostbordet er oppdekket. La oss spise frokost sammen og ta livet med ro. På formiddagen er det mulig å rusle en tur i sentrum, sitte sammen i de mange fellesområdene eller benytte seg av svømmehallen. Vi spiser også en hyggelig lunsj sammen.

På kvelden er det nyttårsmiddag og det eren 3 retters festmeny. Det blir taffelmusikk til maten og etterpå finnes et stort kakebord ,ed julekaker, bløtkake, frukt og nøtter samt kaffe og te i baren. Det blir dansemusikk til langt utover i «de små timer» og selvsagt et stort fyrverkeri kl 2400.

Dag 3: Vrådal – hjemstedet

Vi nyter en sen frokost og har avreise fra hotellet på formiddagen. La oss dele felles minner på veien hjemover, og hygge oss i det selskapet vi nå er blitt godt kjent med. Tidlig ettermiddag er vi fremme ved hjemstedene og så er det på tide å ta farvel med våre gjester for denne gangen.

 

Pris pr person: kr  3 790,-

Prisen inkluderer:

·         Rundreise hjemstedet – Vrådal i vår gode turbuss

·         2 overnattinger på Quality Straand Vraadal i delt dobbeltrom

·         2 frokoster

·         1 lunsj

·         1 aftensbuffe

·         1 festmiddag på nyttårsaften

·         Kakebord

·         Dans til levende musikk hver kveld og fyrverkeri

·         Reiseleder med fra Høves Royal Class

 

Tillegg for enkeltrom:                                   690,- kr pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen:             300,- kr pr person