Reiser

Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen

 Avreise 01/12-2018  -  5 dager Dessverre ingen ledige plasser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

 Avreise 29/12-2018  -  5 dager

Nyttår på Beitostølen

Nyttår på Beitostølen

 Avreise 30/12-2018  -  3 dager

Nyttår på Beitostølen

 Avreise 30/12-2018  -  3 dager

 

Med fyr på peisen, badstu, basseng og spa og masse snø - det høres ut som winter wonderland.   
I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til alt, enten du vil prøve skiene eller tittet litt i butikkene eller bare kose deg foran peisen.  Vi ønsker det nye året velkommen med god mat og godt selskap på ekte norsk vis. 

Dag 1   Telemark – Fagernes
Med alle nyttårsgjestene ombord starter vi turen til vakre Beitostølen. Vi koser oss i bussen med kaffe og bolle, og ser landskapet endres fra kyst til innland. Ved ankomst Beitostølen sjekker vi inn på Radisson Blue Resort, som ligger i sentrum.  Her skal vi bo under vårt opphold. Kanskje vil du ta deg en tur i svømmehallen eller rusle en tur i sentrum av Beitostølen før vi møtes til middag litt utpå kvelden.  Ta gjerne med deg skiene på denne turen, Beitostølen er en av Norges fremste skidestinasjoner, og her er milevis med løyper. 

Beitostølen foto: beitostolen.com Winter Wonderland foto: beitostolen.com Beitostølen ski lanlandsby foto: beitostolen.com
Dag 2   Beitostølen
På årest siste dag hygger vi oss med god frokost på hotellet og slapper av.  Dagen er til egen disposisjon, du kan gjerne bli med reiselederen å rusle en tur og kikke i butikkene eller så tar vi oss en tur og ser på omgivelsene. Vil du bruke hotellets fasiliteter og nyte dagen er også det mulig. Vi møtes til lunsj som er inkludert, denne dagen.
Når kvelden kommer har vi hatt tid til å slappe og er klar til årets siste middag – nyttårsmiddag.  Vi hygger oss til bords, og senere på kvelden tar vi oss en svingom på dansegulvet, før vi skal se de mange rakettene som sende opp. 

Dag 3   Beitostølen – Telemark 
Vi tar det med ro på morgenen, og nyter hyggelig selskap og god frokost. Vi sjekker ut av hotellet og setter kursen hjemover. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer. Så er det tid for å si farvel for denne gangen og ønske på gjensyn.   

Turens pris pr person kr 5.590,-  

Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med komfortabel buss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  2 netter på Radisson Blue Resort med halvpensjon inkl nyttårsmiddag
-  1 lunsj på hotellet

Tillegg for:
-  Enkeltrom – pr person kr 950,-
-  Setereservasjon i busen - pr person kr 300,-