Reiser

Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen

 Avreise 01/12-2018  -  5 dager Dessverre ingen ledige plasser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

 Avreise 29/12-2018  -  5 dager

Nyttår på Beitostølen

Nyttår på Beitostølen

 Avreise 30/12-2018  -  3 dager

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

 Avreise 29/12-2018  -  5 dager

 
Med sine fantastiske tømmerrammede hus, Schloss Celle med sin renessanse og barokke stil, den  700 år gamle St. Marien kirken og bemerkelsesverdige Hopperner Haus er noe av det vi kan oppleve i vakre lille Celle. Celle var også hjemmet til forfedrene til Windsors – Storbritannias kongefamilie. Både Dronningen så vel som hennes mor og prinsesse Diana besøkte denne pittoreske landsbyen.  Hva mer kan vi ønske oss for en koselig nyttårsfeiring? Jo, godt selskap og nydelig mat, det blir det også.

Dag 1  Telemark - Gøteborg 
Å feire nytt år i fantastiske Celle med sine skjeve bindingsverkshus, trange gater og hyggelige folk blir en  opplevelsesrik start på 2019.  Med alle trygt om bord setter vi kursen mot grensa og til Nordby-senteret, for en god stopp. Her blir det tid både til å spise lunsj og titte litt i butikkene for den som ønsker det.  Vi fortsetter så sørover til Gøteborg, hvor vi går ombord i Stena Line sin ferge som tar oss til Kiel. Vi møtes om kvelden til turens første felles middag.  

Dag 2  Kiel - Celle
Etter frokost ankommer vi Kiel og Tyskland, vi rusler i land og tar plass i bussen. Ettersom vi ikke skal kjøre så langt kommer vi tidlig frem til Celle.   Vi tar oss god tid til litt lunsj før vi møter vår guide som skal vise oss denne spesielle og flotte byen.  Etter endt guiding sjekker vi inn på hotellet vårt, Inter City Hotel.  Ettermiddagen er til egen disposisjon før vi møtes til middag på hotellet.  Etter middag blir det en kveldstur i byen for de som lyster.
Celle er en sjarmerende middelalderby med et byslott i renessanse- og barokkstil og 400 bindingverkshus, det eldste huset er bygget i 1526. Severdigheten er mange og det er absolutt verdt å få med seg  Schloss Celle som stammer fra 13. århundre, Hoppener Haus er kanskje den mest imponerende og kjente tømmerrammede bygningen den dateres tilbake til 1532, Celle Hasenjagd med sin historie fra 1945 og ikke for å glemme  St. Mary kirken som opprinnelig ble bygget i gotisk stil rundt 1300 tallet, den ble senere ombygd i barokkstil. 

Celles kjente arkitektur En av de små koselige trange gatene 
Dag 3  Celle
Etter en lang og god frokost så ligger en ny og innholdsrik dag foran oss.  Reiselederen tar dere gjerne med ut i byen på ny oppdagelsesferd.  På vår ferd må vi ikke glemme å smake på de tyske pølsene og det gode ølet, i Tyskland produseres det faktisk mer enn 5000 typer forskjellig øl.  Vi skal også ta oss tid til å slappe litt av, så vi er uthvilte og klare til kvelds, da skal vi feire nytt år sammen og vi setter oss i bussen og kjører til Rnghotel Celler Tor hvor vi får servert en 4 retters nyttårsmiddag og her blir det underholdning og kos til klokken slår tolv da blir det ett fyrverkeri og se på. Senere setter vi oss i bussen og kjører tilbake til hotellet våres.

Celle slott  
Dag 4   Celle - Kiel
I dag har vi god tid, vi sover kanskje litt lenge, nyter litt frokost og kikker litt mer i byen før vi tar plass i bussen utpå ettermiddagen. Turen går i dag tilbake til Kiel, der venter Stena Line sin ferge på oss.
Vi går ombord, sjekker inn på våre lugarer og tar livet med ro og nyter skipets fasiliteter, før vi møtes til middag litt utpå kvelden.

Dag 5  Gøteborg - Telemark
Etter frokost ankommer vi Gøteborg og vi starter på den siste biten av turen.  Det blir flere stopp underveis, før vi er tilbake til hjemstedet og takker for turen.

Turens pris pr person kr 6990,-  

Prisen inkluderer:
- Hele reisen med vår komfortable og nye buss
- Reiseleder fra Høves Royal Class
- Stena Line Gøteborg - Kiel t/r i innvendig dobbellugar med halvpensjon
- 2 netter på  Inter City Hotell, Celle med halvpensjon
- Nytt Års feiring skal vi til Ringhotel Celler Tor hvor vi får servert en 4 retters nyttårsmiddag.
- Guidet rundtur i Celle med lokalguide

Tillegg for:
-  Enkeltrom/lugar - pr person kr 1190,- (Vi beklager feil pris i katalogen)
-  Utvendig lugar – pr person kr 390,-
-  Setereservasjon i bussen pr person kr 300,-


Vi reserverer oss mot valutaendringer.