Reiser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Minicruise til Helsingfors

Minicruise til Helsingfors

Avreise 06/02-2019  - 3 dager

 

Riga til minipris

Riga til minipris

 Avreise 20/02-2019  - 4 dager

Spa tur til Pärnu i Estland

Spa tur til Pärnu i Estland

 Avreise 24/03-2019  - 9 dager

Peer Gynt Spelet

Peer Gynt Spelet

 Avreise 07/08-2019  -  3 dager

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 27/10-2019  - 9 dager 

Minicruise til Helsingfors

Avreise 06/02-2019  - 3 dager

 
Helsingfors - byen hvor opplevelsene står i kø.  Alt fra severdigheter som den utrolige Temppeliaukio-kirken, Marimekkos fargerike tekstiler,  kunsten, design, shopping, cafeer og kulinariske opplevelser som på Inari, en av de mest anerkjente restaurantene i Helsinki, som byen også omtales som.  Eller hva med mat, vin og kafeer under samme tak. Mulighetene er mange og det er bare å forsyne seg av flotte opplevelser i Finnland’s vakre hovedstad. 


Dag 1 Telemark - Stockholm - overfart Helsingfors
Vi tar plass i bussen som straks alle er om bord setter kursen vestover mot Stockholm.  Turen går via Oslo - Ørebro, og det blir stopp underveis for å strekke litt på beina og spise litt for den som ønsker. Ved ankomst Stockholm går vi om bord i Siljaline's ferge og sjekker inn.  Vi finner våre lugarer, som har flott utsikt mot handlegaten.  Om du vil slappe av og nyte utsikten fra lugaren en stund, eller om du vil ta deg en tur rundt på båten og se på fasilitetene, så er det nå rom for egentid før vi møtes til en smakfull buffet middag og hygger oss ut i de sene kveldstimer.  

Dag 2 Helsingfors - Overfart Stockholm 
Vi er fremme i Helsingfors og det er blitt morgen.  Etter frokost går vi i land, du trenger ikke tenke på å pakke kofferten, vi beholder våre lugarer. På land møter vi vår lokale guide som tar oss med på en tre timers omvisning med buss.  Vi skal også besøke den spesielle Tempel kirken.   Etter endt omvisning skal vi ta for oss av alt det flotte den finske hovedstaden har å by på, riktig alt blir det nok ikke, men flotte opplevelser blir det.  Byen kan utforskes til fots og både design, kultur, arkitektur, shopping og kulinariske opplevelser finnes i denne kompakte hovedstaden. Deler av byen som vi anbefaler å avlegge et besøk er Kallio på østkanten og Punavuori i sentrum. Det er også flere store shoppingsentre som ervert et besøk.   Uansett,  så er tiden til din disposisjon og til hva du måtte ønske å oppleve.  Vil du slå følge med vår reiseleder, så gjør gjerne det.  

Båten går fra kai kl 17:00 og vi må være om bord i god tid før avgang.   Om bord skal vi kose oss med buffet middag og hyggelig lag før vi tar kvelden på våre lugarer. 

    
Dag 3 Stockholm - Telemark 
Vi har ankommet Stockholm og er gode og mette etter en god frokost.  Vi går nå i land og tar plass i bussen, som kjører oss "hjem". 
Reiseruten er den samme som vi kjørte til Stockholm.  Det blir også på hjemturen stopp med mulighet for å kjøpe seg lunsj om du er blitt sulten,
før vi fortsetter over norskegrensen og ankommer avstigningsted.     


Turens pris pr. person kr 2.590,-

Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med vår komfortable turbuss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Siljaline Stockholm - Helsingfors t/r i innvendig dobbelt lugar mot promenadegaten - med halvpensjon
    - Buffetmiddag
-  3 timers guidet omvisning i Helsingfors
-  Entre Tempelkirken 

Tillegg for: 
-  Singel lugar mot promenadegaten - pr. person kr 410,-
-  Singel lugar med sjøutsikt - pr. person kr 470,-
-  Utvendig dobbelt lugar med sjøutsikt - pr. person kr 110,-
-  Setereservasjon i bussen - pr. person kr 300,-


Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer