Karibien på verdens beste vis - bli med på cruise!

Publisert 09.12.2016 16:07

 23/02-2018 - 10 dager Kun 2 lugarer igjen

 Karibien på verdens beste vis – bli med på cruise!

23/02 - 2018 – 10 dager

Kun 2 lugarer igjen

RCL


Har du alltid hatt en drøm om å oppleve Karibien? Sole deg på hvite strender eller ligge i skyggen under en palme
Eller kanskje drømmen har vært å oppleve pyramidene i Mexico, eller besøke baren der Ernest Hemningway tilbrakte mange timer på Key West? Du kan alt dette og mye mer på vår reise med Celebrity Cruises ut fra Miami. Denne gangen har vi balkonglugarer og «all inklusive» om bord. 

 Dag 1: Oslo – Miami (Fort Lauderdale)

Vi møtes forventningsfulle på Oslo Lufthavn Gardermoen, og er klare for reise til Florida. Tid for flyavgang kommer senere. Vel ankommet Florida blir vi hentet på flyplassen av buss som tar oss til overnattingshotellet vårt. Det er tid for å rusle ut en tur, og ta inn den varme luften.


Karibien 1

Dag 2: Miami – cruiseskip

I dag spiser vi frokost på hotellet, og tar oss tid til å rusle en tur ut på stranden. Vi blir hentet på formiddagen med buss som kjører oss ned til cruiseskipet. Celebrity Cruises er kjent for å være helt i toppklassen av alle cruiseselskap, og her skal vi bo i balkonglugarer. Det betyr at du har din egen balkong med møbler, og kan se inn og utseilinger fra din egen seng! Vi har helpensjon om bord, og du kan velge mellom et utall spisesteder til frokost og lunsj. Middagen spiser vi sammen om kvelden på samme bord. Det er hyggelig å møtes hver dag alle sammen. I tillegg til at vi har helpensjon om bord følger det med en drikkepakke. Det betyr at du har inkludert fri drikke (øl,vin og mineralvann) opp til en bestemt sum pr drikke hele døgnet! Dette er et topp tilbud, og ingen overraskelse venter når regningen kommer når vi sjekker ut!  Vi koser oss om bord første dagen og gjør oss kjent med skipet. Det finnes flere svømmebassenger, boblebad, et uttall barer og restauranter. I tillegg kan du bestille behandlinger på SPA (tillegg i prisen) eller trene på treningssenter. Om kvelden er det musikk mange steder og teaterforestillinger. Her er nok å velge i! Les mer her: http://www.celebritycruises.com/ships/celebrity-equinox 

Celeberty Cruises 1
 

Dag 3: Key West

The Keys er små øyer som ligger som perler på en snor helt sør i Florida, og selve hovedøya er Key West. Dette er virkelig et sjarmerende sted som oser av «sørstatsjarm». Her er det små trehus med overbygde balkonger, og som en ekstra kurositet er det frittgående høner i gatene. Men byen har besøk av mange turister, og her finner du et stort utvalg av butikker med kjente merker. Det er lett å se byen til fots, eller på et av de mange turisttogene som kjører rundt. De viktigste severdighetene er huset til Hemningway og baren han så ofte besøkte. Reiselederen rusler i land og tar et av togene rundt vi for de som vil være med ( toget koster ca. 23 dollar) Vi spiser middag sammen om kvelden, og kanskje vi ser et show sammen etterpå.

sloopy joe

Dag 4: Til sjøs 

I dag opplever vi «the cruise feeling». Hele dagen foran oss bare til å nyte av skipets goder som gode måltider, underholdning av alle typer, kanskje en spabehandling og helt sikker tid til å nyte solen på dekk. Reiselederen har morgenmøte for de som lurer på noe, og vi møtes jo alle til middag om kvelden. 

Dag 5: Costa Maya, Mexico

I dag besøker vi et helt nytt land, menlig Mexico. Vi får øye på vaiende palmer og kritthvite strender allerede ved innseilingen, og her er det mye å oppleve. Det er meget gode strand og bademuligheter for de som ønsker det, og i tillegg kan vi her være med på utflukter til Maya Pyramidene. Reiselederen har morgenmøte, og er med på en utflukt til pyramidene for de som ønsker å delta (mot ekstra betaling). Ellers er det hyggelig å være om bord når mange reiser ut av båten. Middag om kvelden sammen.

cozumel2

Dag 6: Cozumel, Mexico

Etter frokost kan vi besøke byen Cozumel. . Reiselederen har morgenmøte for å gi tips og råd om stedet. Allerede på havnen er det mange butikker som tilbyr tax free handel, og i byen er det mange juvelbutikker. Du kan også velge å reise ut på stranden som er helt fantastisk. Eller kanskje være om bord for å nyte spaavdelingen eller være med på en quiz. Middag sammen om kvelden.

cozumel

 Dag 7: George Town, Grand Cayman

I dag er det tid for å besøke nok en tropisk øy. George Town er en hyggelig by å rusle rundt i og kanskje spise lunsj. Eller så kan du være med på en av skipets utflukter til en av de mange vakre strendene på øya. Den mest kjente er Seven Mile Beach, og her kan man svømme med skilpadder og store rokker. Nyt solen, vannet og godt selskap om bord på skipet eller på en utflukt. Vi koser oss sammen med flott middag om kvelden.

Karibien

 Dag 8: Til sjøs

Start dagen med å bestille frokost på rommet og nyt den på din egen balkong. Du kan speide utover havet, og kanskje ser du en delfin eller to på morgenkvisten. Etterpå kan du delta på noen av de aktivitetene som finnes om bord som quiz, minigolf, bingo eller dans bare for å nevne noen. Reiselederen har morgenmøte for de som har spørsmål eller bare vil ha en prat. På ettermiddagen er det dessverre tid for å pakke kofferter for denne gangen. Middag sammen om kvelden. 

Dag 9: Miami – Oslo

Vi spiser god frokost og sjekker ut av skipet. Avhengig av flyavgangen til Oslo ser vi om vi reiser direkte til flyplassen eller om vi drar en tur til Sawgrass Mills Mall – et shoppingeldorado med over 300 butikker.

Pris pr person: kr 22 900,-

Prisen inkluderer:
- Direktefly med SAS fra Oslo Gardermoen til Miami t/r inkludert bagasje og mat
- Transport til hotellet
- 1 overnatting i delt dobbeltrom
- Frokost
- Transport fra hotellet til cruiseskipet
- 7 netter ombord i delt balkonglugar
- All mat og underholdning (unntatt SPA) ombord inkludert
- Drikkepakke (øl,vin og mineralvann) inkludert
- Tips inkludert
- Transport tilbake til flyplassen
- Reiseleder med fra Høves Royal Class

Tillegg for singlelugar: 10 500,- 

Høves Royal Class tar forbehold om store valutakursendringer!