Julepyntet Liseberg og Gøteborg!

Publisert 15.03.2017 13:00

24/11-2017  2 dager

Det er få byen som er så populære året rundt som Gøteborg. Hit reiser vi alle årstider, og denne intime storbyen ligger en kort kjøretur unna. Men julen blir virkelig feiret her i byen, og spesielt fornøyelsesparken Liseberg som blir som et stort vintereventyr i ukene før jul. Her er det julepyntet og vakker lysbesetning overalt, samt en mengde boder som tilbyr smaksprøver og selger alt mulig. Dagen etter blir det tid for å oppleve selve byen før vi reiser hjemover med mange julegaver og hyggelige minner i kofferten.

boder jul
Dag 1 Hjemstedet - Gøteborg
Vi reiser etter frokost fra hjemstedene og setter kurs mot Gøteborg. Det blir tid for lunsj på Nordby senteret ved Strømstad, og vi er fremme på Liseberg tidlig ettermiddag. Her skal vi hygge oss med å titte, smake og handle i flere timer før vi spiser en felles hyggelig middag på en av parkens restauranter. Etter dette reiser vi til sentrum og overnatter på det sentrale og hyggelige Hotell Europa. Du kan lese mer om hotellet her: https://www.scandichotels.no/hotell/sverige/goteborg/scandic-europa

Dag 2: Gøteborg - hjemstedet
Etter en god frokost  sjekker vi ut av hotellet. Vi har nå hele formiddagen til rådighet i Gøteborg og denne byen har mye å tilby. Uttallelige museum, botanisk hage, den gamle bydelen Haga eller utforske alle butikkene på Nordstan. Reiselederen sitter i resepsjonen etter frokost og hjelper gjerne til med å finne på gode forslag. Vi reiser hjemover etter lunsjtid og tar oss tid til å handle litt julemat eller annet på Nordby senteret. Etter dette krysser vi grensen og er snart tilbake ved hjemstedet.

Pris pr person: 2 190,-
Prisen inkluderer:
- Rundreise hjemstedet - Gøteborg i vår gode turbuss
- Inngang til Liseberg
- Middag i Liseberg
- Overnatting på Scandic Europa i delt dobbeltrom
- Frokost
- Reiseleder med fra Høves Royal Class

Tillegg for enkeltrom: 550,-
Tillegg for bestemt plass i bussen: 300,-

Høves Royal Class tar forbehold om store valutakursendringer.
jul i middelalderbyen