Julemarkedstur til København og Gavnø slott!

Publisert 28.11.2016 16:43

09/11-2017 - 5 dager

JULEMARKEDSTUR TIL KØBENHAVN OG VAKRE GAVNØ SLOTT!

Avreise 9/11 - 2017 - 5 dager

jul i nyhavn2

Bli med til dette vakre slottet som ligger ved Næstved på Syd Sjælland. Slottet er eid og bebos av familien Reedtz-Thott. Baronessen elsker julen og startet derfor Julebazar på slottet for ti år siden. To weekender hvert år blir dørene åpnet og du kan besøke ca 150 utstillere fordelt på seks historiske bygninger fra 1800 tallet. Det dufter av gløgg og varme epleskiver over hele slottet, og foretrekker du øl kan du nyte litt Julebryg fra slottets eget Slotsbryggeri.

Dag 1: Hjemstedet – Oslo

Vi henter ved hjemstedet på formiddagen og kjører inn til Oslo. Her sjekker vi inn på DFDS ferje som går over til København. Skipet har mange hyggelige serveringssteder og butikker og vi nyter utseilingen i Oslofjorden. Om kvelden spiser vi vårt første måltid sammen.

Dag 2: København – Næstved – København   160 km

Etter en god natts søvn om bord og frokost på morgenen, setter vi oss i bussen for å kjøre til Gavnø slott. Det er ikke lange turen, og vi kommer frem tidlig formiddag. Nå er et av turens høydepunkter her, og vi hygger oss med å smake, prøve ut og kjøpe i de mange bodene. Husk kontanter da ikke alle har kortmaskiner. Vi skal også få spise julebuffet her på Gavnø, og det er vanskelig å tenke seg en mer «julete» atmosfære. Du kan lese mer om julebazaren og slottet her: http://www.gavnoe.dk/julebazar-2016.html

På ettermiddagen kjører vi tilbake til København og sjekker inn på vårt gode, sentrale hotell Comfort Hotel Vesterbro. Du kan lese mer om hotellet her: https://www.nordicchoicehotels.dk/comfort-hotel/comfort-hotel-vesterbro/ Her har du butikker og restauranter rett på utsiden av hotellet. Vi spiser middag sammen om kvelden.

Dag 3 : København

Vi spiser frokost sammen på hotellet, og så skal vi oppleve København med en lokalguide. Vi ser de mest kjente severdighetene, og får med oss Københavns historie. Så er det tid for å rusle på egenhånd for å se i alle butikker eller nyte en deilig «frokost» som er danskenes ord for lunsj på et av de mange tilbudene. Det er gangavstand til alt fra hotellet, og vi møtes tilbake der for å spise middag om kvelden.

jul i tivoli

Dag 4: København – DFDS

Også i dag er det tid til å gjøre København etter frokost. Vi sjekker inn tidlig ettermiddag på DFDS sitt skip som går tilbake til Oslo. Det blir igjen tid for sosial hygge rundt middagsbordet og kanskje en dans på kvelden?

Dag 5: Oslo – Hjemstedet

Vi har god tid til frokost denne morgenen og det er deilig å ta livet med ro. Kanksje du handler i siste liten pakke på skipet?  Vel fremme i Oslo forlater vi skipet og kjører våre gjester tilbake tilbake til hjemstedet. Vi sier farvel for denne gangen, og håper at du som gjest kommer hjem med mange gode minner og handleposene fulle J

 

Pris pr person:   kr 6 090,-


Prisen inkluderer:

·         Rundreise i vår gode turbuss

·         DFDS i dobbel innvendig lugar Oslo – København tur/retur

·         2 frokoster og 2 middager om bord

·         Inngang til julebasar på Gavnø Slott

·         Julebuffet på Gavnø Slott

·         2 overnattinger på Comfort Hotel Vesterbro

·         2 frokoster og 2 middager på hotellet

·         Sightseeing i København med lokalguide

·         Reiseleder med fra Høves Royal Class på hele rundreisen

 

Tillegg for utvendig dobbellugar tur/retur DFDS:             390,- kroner pr person

Tillegg for singlelugar/enkeltrom på hotellet:                1 290,- kroner pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen på hele reisen:           300,- kroner pr person

 

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.