Reiser

Julemarkedstur til Berlin og Rostock

Avreise 03/12-2020 - 6 dager


lightbox (1)

Berlin er byen med de mange julemarkeder, og du kan besøke rundt 60 av disse om du har tid og lyst. Her selger det meste du kan tenke deg. Her dufter det godt av hjemmelaget marsipan og sjokolade, og er du litt kald er varm gluhwein veldig godt.


Dag 1: Telemark – Gøteborg

Vi henter Dere på påstigningssteder og kommer fort i julestemning med kaffe og bolleservering om bord i bussen. Turen går mot svenskegrensen, og vi tar et lunsjstopp på Nordby senteret. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer, og det er muligheter for servering i bussen for de som ønsker det. Vi er fremme tidlig ettermiddag i Gøteborg, og sjekker inn på Stena Lines ferje over til Kiel. Tiden er inne for turens første fellesmåltid, og vi hygger oss lenge med god mat, godt selskap.

Dag 2: Kiel – Berlin

Etter en god frokost der vi har nytt innseilingen til Kiel er vi klare for å komme til reisens hovedmål. Reisen går raskt mot Berlin, og vi sjekker inn tidlig ettermiddag på Abba Berlin hotell. På ettermiddagen tar guidet tur i Berlin. Vi spiser middag sammen om kvelden.

Julemarked i Berlin 2  Julemarked i Berlin 1

Dag 3: Berlin

I dag hygger vi oss med frokost før vi er klare å oppdage Berlins Julemarked, shopping, koselige kafeer på egenhånd hånd. Vi møtes til middag om kvelden.

lightbox 3

Dag 4: Berlin - Rostock

I dag har vi god tid til frokost før vi fortsetter mot Rostock. Her får du igjen en hel dag for å oppleve Julemarked og Rostock som by. Vi overnatter og spiser felles middag på Pentahotel Rostock.

  Rostock 1 web  Rostock 6

Dag 5: Rostock – Kiel 

Etter frokost setter vi oss i bussen igjen og kjører tilbake til Kiel. Her er det også gode shoppingmuligheter, og vi sjekker inn på Stena Line på ettermiddagen. Middag samles oss på kvelden igjen, og det er hyggelig å sitte lenge til bords for å dele opplevelser vi har hatt.

Dag 6: Gøteborg – Telemark

I dag er bussen antagelig fullpakket av julegaver og fornøyde gjester, men vi stopper på Nordbysenteret for de som vil handle litt julemat eller annet. Etter å ha passert grensen til Norge må vi igjen si farvel til våre gjester etter hvert som vi kommer til hjemstedene.

 

Pris pr person:   kr 8 990,-

Prisen inkluderer:

·      Reise i komfortable moderne turbuss.

Reiseleder fra Høves Royal Class

·         Ferje Gøteborg – Kiel tur/retur med plass i dobbel innvendig lugar 

2 overnattinger på hotell i Berlin

     1 overnatting i på hotell i Rostock 

·       Rudttur med lokalguide i Berlin

·      

Tillegg for dobbel utvendig lugar t/r:                       400,- pr person

Tillegg for singlelugar/enkeltrom t/r:                       1680,- pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen:                          300,- pr person

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.