Julemarked i tre tyske byer!

Publisert 29.11.2016 12:20

06/12-2017 - 5 dager

Julemarked i tre tyske byer!

Avreise 6/12 - 2017 - 5 dager

1195D690-60E8-43A5-8F53-CCDC5BCCF4CC (004)

På denne turen skal vi bo på samme gode hotell i Tyskland, og allikevel besøke tre flotte julemarkeder. Vi skal bo i Hildesheim som er en av de koseligste byene i Nord Tyskland. Byen er også kjent for å ha verdens peneste bindingverkshus. Foruten å besøke julemarkedet her, skal vi dra til Hannover som har et av de største julemarkedene i Tyskland og hyggelige, lille Celle som sjarmerer de fleste.

Dag 1: Hjemstedet – Gøteborg

Vi henter dere ved hjemstedet på formiddagen denne dagen, og setter kurs mot svenskegrensen. Her stopper vi for lunsj på Nordbysenteret, før vi reiser videre ned mot Gøteborg. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer og i tillegg har vi ofte noen gode historier eller quiz på vår vei, og selvsagt servering til de som ønsker det. Vi ankommer Gøteborg tidlig ettermiddag, og sjekker inn på Stena Lines ferje som tar oss med til Kiel. Nå inntar vi turens første fellesmåltid med god buffe, godt selskap og god drikke. Det er inkludert fri drikke til maten (øl, vin, mineralvann og kaffe). Tiden går fort i godt selskap, og kanskje vi møtes i baren for en drink etter maten.

Dag 2: Gøteborg – Hannover – Hildesheim ca 270 km

Etter en god frokost og hyggelig innseiling til Kiel, setter vi oss i bussen for å kjøre ned til Hannover. Det er kort kjørevei, og vi er fremme her tidlig formiddag. Nå  har vi god tid til å rusle rundt på julemarkedet og spise lunsj. Julemarkedet i Hannover er nøye på at mest mulig skal være håndlaget, og her finner du helt klart julegaver til store og små.  På ettermiddagen kjører vi noen få mil ned til Hildesheim der vi skal bo på vårt gode overnattingshotell i to netter.  Les mer her: http://www.novotel.com/gb/hotel-5396-novotel-hildesheim/index.shtml  Vi pakker ut og hygger oss sammen med middag om kvelden.

7DA50683-A3D8-4AAB-8C0F-783BFDD44356 (002)

Dag 3: Hildesheim

I dag skal vi være i ro i den gamle klosterbyen Hildesheim. Dette er en hyggelig by hvor Hildesheimer Dom og St Michaelis kirken står på Unescos verdensarvsliste. Disse kirkene er enda vakrere når de er pyntet til jul, og hele byen lyser opp i kveldsmørket. Julemarkedet i Hildesheim er også kjent for å ha ulike konserter og opptredener på programmet. Ta livet med ro og nyt julestemningen, gluhwein og pepperkaker. Vi spiser middag sammen på hotellet om kvelden.

1445E3A4-AF3F-45A7-9DA4-72F0DA13419C (002)

Dag 4: Hildesheim – Celle – Kiel ca 280 km

Vi spiser god frokost og kjører den korte strekningen opp til vakre Celle. Dette er en kjær og kjent by for mange av våre gjester, og et hyggelig bekjentskap om du ikke har vært her før. Byen er pyntet til jul, og det er mange boder som selger julepynt og annet. Her får du tid til å se deg omkring og spise lunsj. Vi er fremme i Kiel tidlig ettermiddag, og sjekker inn på Stena Lines ferje. Om bord hygger vi oss igjen med buffet inkludert drikke, og kjøper de siste innkjøpene i butikken.

Dag 5: Gøteborg – Hjemsted

Vel fremme i Gøteborg går det raskt mot Nordbysenteret på gode veier. Her blir det tid for litt julmathandling og lunsj. Vi setter kurs mot Norge, og er hjemme på hjemstedene på ettermiddagen.

 

Pris pr person:  kr  5 690,-

Prisen inkluderer:

·         Rundreise i vår gode turbuss

·         Stena Line tur/retur med plass i dobbel innvendig lugar

·         2 frokoster og 2 middager om bord (inkludert øl/vin/mineralvann og kaffe)

·         2 overnattinger på Novotel Hildesheim i dobbeltrom

·         2 frokoster og 2 middager på hotellet

·         Besøk på julemarked i Hannover, Hildesheim og Celle

·         Reiseleder med fra Høves Royal Class

Tillegg for dobbel utvendig lugar:                 390,- pr person

Tillegg for enkeltrom/single lugar:                990,- pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen:               300,- pr person

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.