Reiser

Spa tur til Pärnu

Spa tur til Pärnu

Avreise 27/10-2019  - 9 dager 

Jul på Liseberg og Tjolöholm Slott

Jul på Liseberg og Tjolöholm Slott

 Avreise 16/11-2019  -  3 dager

Julemarked i Lübeck

Julemarked i Lübeck

 Avreise 22/11-2019  -  3 dager

Julemarked i Riga

Julemarked i Riga

 Avreise 30/11-2019 -  4 dager

Røros med julemarked

Røros med julemarked

 Avreise 04/12-2019  -  3 dager

Julemarked i Wismar og Lüneburg

Julemarked i Wismar og Lüneburg

Avreise 07/12-2019  -  5 dager

Julefeiring på Røros

Julefeiring på Røros

 Avreise 23/12-2019  -  4 dager 

Godt nytt år i vakre Vrådal

Godt nytt år i vakre Vrådal

 Avreise 30/12-2019  -  3 dager

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Avreise 30/12-2019  -  3 dager 

Cruise i Karibien - All inclusive

Cruise i Karibien - All inclusive

Avreise 27/02-2020 - 11 dager 
NB: feil antall dager i katalogen
 

Julemarked i Riga

 Avreise 30/11-2019 -  4 dager

Julemarked i Riga
Første søndag i advent tennes julelysene i Riga, slik tradisjonen har vært i nesten 500 år. Samtidig starter årets julemarkeder. Det spennende markedene byrpå priser som kan friste oss alle. Riga har en mengde nye store varemagasiner som også innbyr til julehandel. En rusletur i den vakre gamlebyen med sitt rolige og behagelige tempo gir deg en større forståelse av landets historie. Domen - den fantastisk vakre katedralen er også verdt et besøk. 

Dag 1: Telemark - Stockholm
En etter en stiger vi om bord i bussen. Snart er alle samlet og forventningene begynner å sige inn over oss. Men først må vi komme oss til Riga og underveis skal vi ha det sosialt og hyggelig sammen. Vi tar flere korte stopp og det blir anledning til å spise lunsj. Vi ankommer etterhvert Stockholm og går om bord i Tallink Silja Line sin ferge «M/S Isabelle». Her finnes et utvalg av restauranter, shopping-muligheter, show og for den som ønsker å slappe av - jacuzzi, badstu og muligheter for massasje og skjønnhetspleie. Det blir felles buffetmiddag på kvelden. 

Dag 2: Riga
Vi nærmere oss Riga og nyter en god frokost om bord. Vel i land utløses spenningen og forventningen til å finne julestemningen.  Riga byr på flere julemarkeder. For å gjøre oss litt kjent med byen, blir det en rundtur i byen med lokalguide. Etter det er tiden til fri disposisjon for den enkelte. Det største julemarkedet ligger på katedralplassen i hjertet av Rigas historiske sentrum, som står på UNESCOs verdensarvliste. Markedet er som et eventyr og bugner av lokalt håndverk. Slik som lysestaker i latvisk tre, vokslys og håndstrikkede vinterplagg, for å nevne noe.  Varm deg på litt gløgg mens du småspiser på brente mandler eller pepperkaker med melis. Pass på å prøve det lokale røkte kjøttet, og kjøp med deg et glass av den berømte latviske honningen. Vi skal tilbringe natten på Tallink Riga Hotel. Dette 4-stjernes hotellet ligger sentralt til i byen. 

Magisk stemning  Mye spennende å se og kjøpe Jul i Riga Vinter i gateneJulemarked i Riga Jul i parken De gamle bygninger.. Håndverk av mange slagMasse fint håndarbeid å få kjøpt Noe søtt og godt En kopp med noe godt i
Dag 3: Riga - Stockholm
Vi spiser frokost på hotellet og sjekker ut. Bagasjen plasseres i bussen og vi har god tid til å oppleve mer av stemningen og også til shopping om det fortsatt er julegaver som ikke er kjøpt. Noen foretrekker å bruke tiden på egenhånd, mens andre ønsker å være med reiselederen rundt i byen. Etter hvert samles vi igjen i bussen og kjører til Tallink Silja Line sin ferge «M/S Romantika», som ligger klar til å ta oss tilbake til Stockholm. Også om bord i denne fergen er det mange muligheter å utforske for de som ønsker det. Vi samles til felles buffetmiddag på kvelden.

Dag 4: Stockholm - Telemark
Vi spiser frokosten under innseilingen til Stockholm. Når alle har kommet i land og funnet tilbake til bussen, setter vi kursen hjemover. Forhåpentligvis er alle forventninger om julestemning innfridd når vi nå legger kursen mot norskegrensen.  For den som fortsatt har plass til litt mer i bagasjen, blir det stopp for litt grensehandel og muligheter for å spise lunsj. Vel tilbake i moderlandet er det bare å takke for nå, ønske hverandre en god jul og håpe at alle sitter igjen med gode minner og julestemning som holder seg levende helt fram til julaften.

 

Turens pris pr. person kr 3.690,-


Prisen inkluderer:
-  Hele reisen med vår komfortable og moderne turbuss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Tallink Silja Line Stockholm - Riga t/r i innvendig dobbel lugar, med halvpensjon
-  1 natt  på Tallink Riga Hotel med frokost
-  Rundtur i Riga med lokalguide


Tillegg for:
- Enkeltrom/lugar - pr. person kr 890,-
- Utvendig lugar - pr. person kr 400,-
- Setereservasjon i bussen - pr. person kr 300,-

Vi tar forbehold om valutakursendringer.