Reiser

Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen

 Avreise 01/12-2018  -  5 dager Dessverre ingen ledige plasser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

 Avreise 29/12-2018  -  5 dager

Nyttår på Beitostølen

Nyttår på Beitostølen

 Avreise 30/12-2018  -  3 dager

Julemarked i Bremen

 Avreise 01/12-2018  -  5 dager Dessverre ingen ledige plasser

Julemarked Bremen

Her fortrylles du av de mange vakre utsmykkede bodene som finnes i hundretall. Den romantiske belysningen som blir helt magisk når kvelden kommer, severdighetene og aromaen skaper en fantastisk atmosfære som må oppleves.  Julemarkedet ligger ved torget i sentrum, der finnes også Altes Rathuas/det gamle rådhuset med sin praktfulle renessanse fasade.  Når du vandrer langs Schlacte ved bredden av elven Weser oppleves en blanding av historiske, sesongbaserte og maritime attraksjoner.  Markedsselgere, gjøglere, gateunderholdere og middelalder håndverkere gir deg en følelse av å ha snublet over en svunnen tid… 

Dag 1  Telemark - Gøteborg    
Når alle reisende er vel ombord setter vi kursen mot Gøteborg.  Underveis blir det en stopp på Nordby Shopping Center. Har du lyst til å handle litt eller kanskje er du sulten og ønsker å kjøpe deg en lunsj. Uansett, så blir det tid til en utvidet benstrekk. Videre på turen vil vår reiseleder fortelle litt om stedene vi passerer.  Ved ankomst Gøteborg sjekker vi inn på Stena Line som tar oss til Kiel.  Utpå kvelden møtes vi til middag. 

Dag 2  Kiel - Bremen     
Ta med deg frokosten og sett deg ved et vindusbord og se på innseilingen til Kiel, før vi stiger ombord i bussen og setter kursen mot Bremen.  Vel fremme i Bremen sjekker vi inn på Radisson Blue Hotell, som ligger midt i sentrum, her skal vi bo i 2 netter.  Nå har vi godt med tid til og utforske byen med det fantastiske julemarkedet før vi treffes til felles middag på hotellet om kvelden.

Julemarked Bremen shutterstock_168656633 Bremen Typisk tysk julepyramide

Dag 3  Bremen
Etter frokost setter vi oss i bussen samme med en lokal guide som vil vise oss rundt.  Etterpå blir det tid til å oppleve julemarkedet på egenhånd, før vi tar turen til Becks Bryggeri for omvisning og øl-smaking. Så blir det igjen anledning til å utforske byen på egenhånd.  Bremens julemarked er for mange det fineste julemarkedet i Tyskland. 180 festlige dekorerte boder omringer torget og rådhuset og gir en herlig juleopplevelse.  Du må også få med deg den kjente Roland statuen som er et gammelt symbol på uavhengighet og symboliserer frihet for handel.  Nyt Glühwein, ristede mandler og duften av kanel mens du vandrer rundt og samler julestemning..  Om kvelden møtes vi til felles middag på hotellet. 

Festelig dekorerte pepperkaker Gamle byen

Dag 4  Bremen - Kiel    
Når frokost er spist sjekker vi ut og pakker i bussen.  Det blir nå litt tid til å se det siste av Bremens vakre omgivelser og fantastiske julemarked, eller rett og slett ta en kopp kaffe og slappa av før vi samles i bussen og kjører til Kiel.  Her går vi ombord i Stena Line som tar oss tilbake til Gøteborg.  Siste kvelden for denne turen er kommet og vi koser oss med felles middag og kanskje en dans, før vi tar kvelden.   

Dag 5  Gøteborg - Telemark     
Vel fremme i Gøteborg går det raskt oppover til Nordby shopping Center .  Her blir det litt tid for juleshopping og lunsj før vi setter kursen over grensen til Norge og er fremme på våre avstigningssteder på ettermiddagen.

 
Turen pris pr person  kr 5.990,-

Prisen inkluderer :
-  
Hele reisen i vår komfortable og nye buss
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Stena Line Gøteborg-Kiel t/r i dbl innvendig lugar, inkl halvpensjon
-  2 netter på Radisson Blu Hotel, Bremen inkl halvpensjon
-  Guidet omvisning i Bremen
-  Omvisning med øl-smaking på BECKS Bryggeri

 Tillegg for:
-  Enkelt rom/singel lugar - pr person  kr 1.190,-
-  Dobbel utvendig lugar - pr person  kr 390,-
-  Setereservasjon i bussen - pr person  kr 300,-

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendring