Reiser

Julefeiring på Røros

Julefeiring på Røros

 Avreise 23/12-2019  -  4 dager 

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Nyttårsfeiring på fantastiske Geilo

Avreise 30/12-2019  -  3 dager 

Cruise i Karibien - All inclusive

Cruise i Karibien - All inclusive

Avreise 27/02-2020 - 11 dager  Garantert avgang
NB: feil antall dager i katalogen
 

Julefeiring på Røros

 Avreise 23/12-2019  -  4 dager 

Røros kirke
Vi byr på en minnerik julefeiring på Bergstaden Røros.  Hva med å feire jula sammen med oss og mange andre hyggelige medreisende på  Bergstaden Hotell. Jul på fjellet med alt den vakre byen Røros har å by på, rett utenfor hotelldøren.  Med sin magiske atmosfære, sin tette trehusbegyggelsen og kirken, med spiret som er noe av det første vi ser, når vi ankommer.  Glem ikke å ta en kaffe på Trygstad bakeri som ligger midt i den fantastiske handlegaten. Bergstaden Røros er noe helt unikt og det er duket for en minnerik og koselig julefeiring. 


Dag 1:  Telemark - Røros
Vi tar plass i bussen og setter kursen mot Østerdalen og Røros.  Underveis blir det stopp for å strekke litt på beina.  Vi hygger oss med bolle og kaffe og gleder oss til å feire jul på magiske Røros.  Fremme ved hotellet sjekker vi inn og finner våre rom.   Tenk deg - rolige dager med god mat og flotte opplevelser i godt seskap.  Stå opp til ferdig frokost og nyte av hotellets fasiliteter og byens severdigheter.   På kvelden - dagen før dagen - møtes vi til middag og hygge på hotellet. Hotellet har også dansebar, så her blir det nok en svingom eller flere. 

Dag 2:  Jula ringer inn - God jul 
Kos deg med frokosten, det er selveste dagen i dag.  Ta deg en tur og nyt omgivelsene, og husk Trygstad bakeri, det besøket kommer du til å glede deg over.  Det blir også kanefart for de som ønsker (ikke inkludert i prisen).  Den fantastiske kirken er en fin ramme å starte julefeiringen i, bli med om du ønsker.  Tilbake på hotellet spiser vi nydelig tradisjonell julemiddag og hygger oss ut i de sene timer.  
Bergstaden Røros Trehus tett i tett De gamle hus.. Hyggelig atmosfære
Bergstaden  Røros
Dag 3:  Røros - Telemark
Ta for deg av hotellets smakfulle frokost buffet og slapp av med en kopp kaffe.   Vi starter hjemreisen først litt utpå formiddagen. Husk å sjekke ut og ta med deg bagasjen.  Etterhvert tar vi også plass i bussen og nyter en behagelig hjemreise.  Ved ankomst ønsker vi på gjensyn og fortsatt god jul. 

Turen pris - pr. person kr 5.990,-

Prisen inkluderer:
- Tur/retur Røros-Telemark i komfortabel og moderne turbuss
- Reiseleder
- 2 netter på Bergstaden Røros Hotell inkl halvpensjon
- Nydelig julemiddag

Tillegg for:
- Enkeltrom - pr. person kr 1.200,-
- Setereservasjon i bussen - pr. person kr 300,-