Julebyen Rüdesheim!

Publisert 14.12.2016 13:37

 09/12-2017 - 6 dager

 Julebyen Rüdesheim!

Avreise 09/12 - 2017 - 6 dager

Rüdesheim Jul

 Noen byer er bare som skapt for å skape julestemning, og Rüdesheim er helt klart en av de. I de pittoreske brosteinsgatene er det julepyntet, og det finnes boder av mange slag. Det serveres Gluhwein til de som liker det, og julemusikken strømmer ut fra de mange restaurantene. Det finnes også gode muligheter til å smake og kjøpe god vin fra området. 

Dag 1: Hjemstedet – Gøteborg
Det blir fort god stemning i bussen når vi skal på julemarkedsturer, og reiselederen serverer kaffe og bolle som en god start på dagen. Vi setter kurs mot Nordbysenteret der vi tar et lunsjstopp før vi kjører ned til Gøteborg. Her er vi tidlig ettermiddag, og sjekker inn på Stena Lines ferje som tar oss med til Kiel. Om bord hygger vi oss med god mat, godt selskap og god drikke (inkludert fri drikke øl, vin, mineralvann og kaffe). Om kvelden kan vi besøke butikken eller baren.


Dag 2: Kiel – Rüdesheim 638 km
I dag kan du se den vakre innseilingen til Kiel mens du spiser frokost om bord. Vi setter oss i bussen, og kjører på gode motorveier til Rüdesheim. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer underveis, og det blir tid for quiz og noen gode historier også. Servering om bord i bussen for de som ønsker det. Vi er fremme sen ettermiddag i Rüdesheim, og sjekker inn på vårt koselige hotell Central Hotel – du kan lese mer her: http://www.centralhotel.net/start.html  Middag om kvelden.

IMG_8858 (002)

Dag 3: Rüdesheim

Vi våkner opp til en deilig frokost og rusler etter hvert ut i byen. Eller for de som måtte ønske så gjør vi en utflukt til Bernkastel-Kues for en dags utflukt for og oppleve denne byen og julesteming her og spiser lunsj på egen hånd før vi møtes for og prøvesmake på lokal vin sammen. Det er også muligheter til å kjøpe med seg noen flasker hjem om man vil det. Så setter vi kursen tilbake til Rüdesheim og vi spiser en hyggelig middag sammen om kvelden.

Bernkastel - Kues JulekalenderBernkastel - Kues Julepyntet

Dag 4: Rüdesheim
Vi nyter dagen sammen i denne koselige byen. Det finnes mange restauranter der en kan spise lunsj, og flere museum om en er ferdig med alle julegavene. Middag sammen på hotellet om kvelden. 

Rüdesheim 7
 

Dag 5: Rüdesheim – Kiel 638 km
Vi spiser frokost og tar fatt på veien opp mot Kiel. Landskapet endrer seg fra dal og elv til mer flatt landbrukslandskap. Stemningen er god i bussen, og vi hygger oss med en quiz på veien. Vel fremme i Kiel, sjekker vi inn på Stena Lines ferje som tar oss trygt over til Gøteborg. Vi hygger oss med god mat og drikke (inkudert fri øl, vin, mineralvann og kaffe) og vi sitter lenge til bords.

Dag 6: Gøteborg – Hjemstedet
Med en buss full av julegaver og flasker med god vin setter vi kursen mot Nordbysenteret for lunsj og litt svenskehandel. Vi passerer grensen til Norge igjen, og snart er det tid for å si farvel og på snarlig gjensyn til alle våre gjester.

 Pris pr person:  kr  6 490,-

 Prisen inkluderer:

  Rundreise i vår gode turbuss 

·         Stena Line Gøteborg-Kiel tur/retur i dobbel innvending lugar 

·         2 frokoster og 2 middager om bord (inkludert fri øl, vin, mineralvann og kaffe) 

·         3 overnattinger på Central Hotel i Rüdesheim i dobbeltrom 

·         3 frokoster og 3 middager på hotellet 

·         Vinsmaking 

·         Reiseleder med fra Høves Royal Class

Tillegg for singlelugar/enkeltrom:                   1290,- pr person 

Tillegg for utvendig dobbellugar tur/retur:       390,- pr person 

Tillegg for bestemt plass i bussen:                   300,- pr person 
 

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.