Jul sammen på et tradisjonelt familiehotell – Gaustablikk Høyfjellshotell

Publisert 28.11.2016 13:14

23/12-2017 - 3 dager

Jul sammen på et tradisjonelt familiehotell – Gaustablikk Høyfjellshotell

Avreise 23/12 - 2017 - 3 dager

lightbox

Det er hyggelig å feire jul sammen med andre, og når det skjer i de vakre omgivelsene på Gaustablikk er det ekstra koselig. Gaustablikk ligger på 1000 moh, og vanligvis er det mye snø her i desember. Det skaper jo en julestemning i seg selv, og når hotellet er julepyntet og juletreet står klart fest, da er vi klare for å feire jul sammen.

Gaustablikk Høyfjellshotell har hyggelige fellesområder med peis og bar i tillegg til svømmebasseng og badstu. Maten er hjemmelaget og meget god. Det blir flere tilbud i julen for oss alle. Les mer her: http://www.gaustablikk.no

restaurant1

Dag 1: Hjemsted – Gaustablikk

I dag på selve lille julaften setter vi oss i bussen med forventinger om en hyggelig julefeiring. Vi hygger oss med kaffe og boller mens veien opp til Gaustablikk. Vi sjekker inn på hotellet og spiser en god middag sammen i restauranten. Kanskje vi møtes i baren for hyggelig selskap og en dans eller to?

 

Dag 2: Gaustablikk

I dag nyter vi livet og tar det med ro. La oss nyte en sen frokost mens vi nyter vinterlandskapet ute fra de store vinduene. Hotellet arrangerer noen aktiviteter på formiddagen, og ellers er det jo hyggelig å bruke svømmebassenget eller lese en bok i en av de hyggelige salongene. Vi spiser en god lunsj. Det blir servert en ekstra god julemiddag på kvelden og det blir muligheter til å gå rundt juletreet. På kvelden er det musikk og god stemning i baren.

 

Dag 3: Gaustablikk – hjemstedet

Også i dag står det gode frokostbordet dekket, og det er deilig å gå til ferdig mat. Vi arrangerer en julequiz for de som vil delta på denne aktiviteten før vi sjekker ut av rommene våre. Vi spiser en god lunsj før vi setter kursen mot hjemstedene og må si farvel for denne gangen.

 

Pris pr person:   kr   4 490,- 

Prisen inkluderer:

·         Rundreisen fra hjemstedet til Gaustablikk i vår gode turbuss

·         2 overnattinger i delt dobbeltrom på Gaustablikk Høyfjellshotell

·         2 frokoster

·         2 lunsjer

·         2 middager

·         Reiseleder med fra Høves Royal Class på reisen

 

Tillegg for enkeltrom:                           690,- pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen:     300,- pr person