Få julestemningen i Riga og Tallinn!

Publisert 29.11.2016 15:36

03/12-2017 - 6 dager

Få julestemningen i Riga og Tallinn!

Avreise 03/12 - 2017 – 6 dager

julemarked

Både Riga og Tallinn er trivlige byer rundt juletider. Her finner du flere julemarkeder, og er ikke det nok utvalg her har russermarkedet alt fra levende dyr til strømper for ethvert behov. Vi overnatter to netter i Riga før vi kjører til Tallinn. Her skal vi besøke julemarkedet på torvet, sjokoladeutsalget slik at du får fersk sjokolade og marsipan til jul samt strikkemarkedene. I tillegg får vi med oss lokalguider i begge byene, og lærer mer om historien og severdigheter.

Dag 1: Hjemsted – Stockholm ca 520 km

Vi reiser tidlig fra hjemstedene og setter kursen mot Stockholm. Stemningen er god i bussen, og vi tar jevnlige stopp. Underveis blir det fortalt om stedene vi passerer, gode historier og kanskje en quiz. Det er også servering for de som ønsker dette. Tiden går fort og vi sjekker inn på Tallink Siljas ferje som tar oss over til Riga. Om bord spiser vi god middag sammen inkludert fri måltidsdrikke (øl, vin, mineralvann og kaffe). Det er underholdning og butikker om bord på skipet. Du kan lese mer om skipet her: http://www.tallink.com/romantika

Dag 2: Riga

Vi har god tid til frokost denne morgenen og vel fremme setter vi oss i bussen for en sightseeing med en dyktig lokalguide. Nå får vi høre om Rigas hisorie og se severdigheter. Denne turen inkluderer også en prøvesmaking på Riga Balsam på Black Magic Bar, Det blir tid for lunsj på egenhånd før vi sjekker inn på Tallink City Hotel Riga. Dette er et godt sentrumshotell – les mer her: https://www.tallinkhotels.com/tallink-hotel-riga  Middag på hotellet om kvelden.

02122009022

Dag 3: Riga

I dag har du hele tiden til disposisjon. Du kan ta en tur i sentrum i butikker og markeder eller hygge deg på hotellet. Her er det en liten spaavdeling der du kan bestille behandlinger, samt frisørsalong og alt til priser som er veldig rimelige sammenlignet med hjemme. Russermarkedet ligger en kort spasertur fra hotellet og bør besøkes. Kanskje du ikke handler så mye, men det er veldig underholdende å rusle rundt her. På kvelden skal vi spise middag på en spesiell restaurant på utsiden av byen. Her er det virkelig julepyntet inne som ute – så husk kamera.

julemarked2julemarked (1)

Dag 4: Riga – Tallinn 308km

Vi våkner opp til nok en fin dag og sjekker ut av hotellet etter frokost. Det er kort kjørevei til Tallinn og vi er fremme på formiddagen. Vi møter lokalguiden vår og får en fin omvisning og lokal kunnskap som avsluttes i gamlebyen på torvet. Det er her julemarkedet er, og det er virkelig stort og fint. I tillegg pleier det ofte å være underholdning her. Vi sjekker inn på vårt gode overnattingshotell: Tallink City Hotel og du kan lese mer her: http://www.tallinkhotels.com/tallink-city-hotel
På kvelden går vi sammen ut i byen og spiser en god middag med et glass øl/vin til. Det er hyggelig å være sammen, og julestemningen kommer helt sikkert til oss alle med de pene julepyntede gatene.

Julemarked i Tallinn 4Julemarked i Tallinn 5


Dag 5: Tallinn 
Vi sjekker ut av hotellet etter frokost og tar turen til sjokoladeutsalget med helt fersk sjokolade og marsipan. Og det beste av det hele - du får smake på alt du vil. Vi har hele dagen i Tallinn før vi på  ettermiddagen skal igjen sjekke inn på Tallink Siljas ferje, og hygge oss sammen med god mat, godt selskap og god drikke (inkludert øl, vin, mineralvann og kaffe).

Dag 6: Stockholm – Hjemsted
Det blir frokost om bord før vi igjen setter oss i bussen. Turen går raskt frem til lunsjstopp, og så til neste stopp som blir på Töcksfors for de som vil handle med seg litt mat hjem eller spise litt. Vi reiser så over grensen og er igjen tilbake i Norge. Da er dessverre tiden inne til å si farvel for denne gangen, og er hjemme på hjemstedene på kvelden.

 

Pris pr person:  kr 6 290,- pr person

Prisen inkluderer:

·        Rundreise i vår gode turbuss

·         Ferje Stockholm – Riga - Tallinn - Stockholm i dobbel innvendig lugar  

·        2 frokoster og 2 middager om bord (inkludert øl/vin/mineralvann og kaffe)

·        2 overnattinger i dobbeltrom på Tallink Riga Hotell

1 overnatting i dobbeltrom på Tallink City hotell

·        2 frokoster og 1 middag på hotellet i Riga
  
Frokost på hotellet i Tallinn

·        1 middag på Restaurant Lido
  
1 middag med en drikke på lokal restaurant i Tallinn sentrum

·         Halvdagssightseeing med lokalguide i Riga

·         Besøk på Riga Black Magic bar med prøvesmaking på Riga Balsam

Sightseeing med lokalguide i Tallinn

·         Reiseleder med fra Høves Royal Class

 

Tillegg for singlelugar/enkeltrom:               1 590,- pr person

Tillegg for dobbel utvendig lugar:                   390,- pr person

Tillegg for bestemt plass i bussen:                 300,- pr person

Høves Royal Class tar forbehold om valutakursendringer.