Reiser

Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen

 Avreise 01/12-2018  -  5 dager Dessverre ingen ledige plasser

EM i håndball i Paris

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

Nyttår i Celle - eventyr eller by?

 Avreise 29/12-2018  -  5 dager

Nyttår på Beitostølen

Nyttår på Beitostølen

 Avreise 30/12-2018  -  3 dager

EM i håndball i Paris

 Avreise 12/12-2018  -  8 dager Garantert avgang

 Håndball VM 2017

De tøffeste jentene - de norske håndballjentene - sølv-vinnere i VM 2017.  Bli med til Paris og heie jentene fram til  seier.  Vi skal ikke ta seieren på forskudd, men det er lov å håpe..   Vi fyller bussen med livlige håndballentusiaster og lover mye spenning og morro.  Skyndt deg å bestille-  disse plassene er det rift om.
For og klare og gjennomføre denne turen så samarbeider vi med Berg Skysstasjon slik att vi begge klarer og gjennomføre turen. Så derfor har vi forandret på turen att den nå er på 8 dager men med samme innhold som sist bare tatt bort en dag og da kommet ut med billigere pris innkludert billetter til 5 kamper.

Dag 1   Hjemsted - Gøteborg
Vi tar plass i bussen og starter på veien mot Paris.  Først krysser vi grensa til Sverige og tar en stopp på Nordbysenteret.  Deretter går ferden raskt sørover mot Gøteborg hvor vi skal ombord på en av Stina Line sine ferger.   Om kvelden spiser vi middag sammen og blir bedre kjent. 

Dag 2   Kiel - Köln/Monheim
Etter en god frokost på ferga, setter vi oss i bussen klare for en ny dag.  Vi skal kjøre til Monheim som ligger i nærheten av Köln.  Vi får høre litt om Tyskland og om stedene vi passerer.  Det vil bli flere stopp underveis før vi når hotellet vårt, ACHAT Comfort Köln/Monheim. Her blir det felles middag om kvelden.


Dag 3   Køln/Monheim - Paris      
I dag kommer vi fram til Paris etter å ha kjørt fra Hilden over grensa til Belgia og videre inn i Frankrike. Denne dagen skal vi se alle tre kampene som går denne dagen. Kampene går kl 14.00, kl 18.00 og siste kampen går  kl 21.00. Vi sjekker inn på Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles som skal være vår base de neste dagene.Vi avslutter dagen med middag på hotellet.

Paris Pont Alexandre III og Les Invalides i Paris

Dag 4   Paris
Det er lørdag og denne dagen skal vi ha en guidet rundtur i Paris med lokalguide som vil fortelle masse om Paris. Etter guidingen så har man da er det mulighet til å se og oppleve mer av Paris på egen hånd.  Kanskje noen vil benytte dagen til shopping på Champs-Elysses, se Mona Lisa i Louvre, ta en tur opp i Eiffel-tårnet eller bare vandre gatelangs, mulighetene er mange.  Det blir felles middag på hotellet om kvelden.

Eifeltårnet Paris Triumph buen Paris En av Paris klassiske cafeer

Dag 5   Paris
Da er det tid for finaler og vi reiser tidlig til arenaen.  Vi skal selvsagt se både bronsefinalen og selve finalen.  Det blir spennende å se om Norge kommer dit!  Det vil være mulighet til å kjøpe seg både mat og drikke på arenaen.

Klare for finale
Dag 6   Paris - Hamm
Det er tid for hjemreise og vi forlater et julepyntet Paris. Vi skal kjøre nordover og krysser grensa til Belgia før vi fortsetter inn i Tyskland.  Målet vårt er byen Hamm hvor vi skal bo på Mercure Hotel i Hamm. Det blir middag på hotellet på kvelden.

Dag 7   Hamm - Kiel
Da venter en ny etappe gjennom Tyskland.  Vi skal nå ferga i Kiel som tar oss tilbake til Sverige.  Vi stopper underveis og kanskje det blir en håndball-quiz på bussen. Om bord på ferga blir det blir buffét og vi koser oss sammen på turens siste kveld. 

Dag 8   Gøteborg - Hjemsted 

Nå gjenstår det bare å kjøre siste stykket hjem.  Vi stopper på Nordbysenteret, før vi slipper de første av.  Vi håper vi kommer hjem med gull  og mange gode minner,  klare til å feire jul.  Kanskje det blir gaver fra Paris i år!?

 

Turens pris pr person kr 9.990,-Prisen inkluderer:

-  Hele turen med moderne komfortable turbuss

-  Reiseleder fra Berg Skysstasjon
-  Stena Line Gøteborg – Kiel t/r i dbl innvendig lugar inkl halvpensjon
-  1 natt på hotell ACHAT Comfort Monheim inkl halvpensjon
-  3 netter på Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles inkl 2 m/halvpensjon og 3 m/frokost
-  1 natt på Mercure Hotel i Hamm  inkl halvpensjon
-  Guidet omvisning i Paris 
-  Inngang til 3 kamper på fredag og bronsefinalen og finalen på søndag

 

Tillegg for:

-  Enkeltrom/singellugar – pr person kr 
-  Dobbel utvendig lugar – pr person kr 390,-
-  Setereservasjon i bussen – pr person kr 300,-

Vi tar forbehold om valutakursendringer