Reiser

Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

Sol og sommer i vakre Kroatia til knallpris!

 23/08-2017 - 14 dager Dessverre ingen ledige plasser

Yatch tur i Kroatia

Yatch tur i Kroatia

23/08-2017 - 14 dager/7 dager. 2 ledige dobbelt lugar igjen med fly t/r

Rakfiskfestivalen 2017

Rakfiskfestivalen 2017

 03/11-2017 - 3 dager

Julebyen Rüdesheim!

Julebyen Rüdesheim!

 09/12-2017 - 6 dager

La oss heie håndball jentene frem til seier i VM desember 2017!

La oss heie håndball jentene frem til seier i VM desember 2017!

 14/12 - 2017 - 5 dager Dessverre ingen ledige plasser

Elvecruise på Rhinen fra Amsterdam til Strasbourg

Publisert 12.12.2016 16:10

14/08-2017 - 10 dager 

 Elvecruise på Rhinen fra Amsterdam til Strasbourg

Avreise 14/08 - 2017 - 10 dager

Bateau _ Quai Lyon

 Det finnes ingen mer avslappende og hyggelig måte å se Europa på enn å være med på en elvecruisebåt. Vi sjekker inn og pakker ut en gang, og etterpå seiler vi på Rhinen til stadig nye steder. I tillegg får vi på denne reisen også oppleve de vakre storbyene Amsterdam og Strasbourg. Om bord på elvecruisebåten er det «all inklusive».

 

Dag 1: Hjemsted – Gøteborg

Det er med forventning og spenning vi setter oss i bussen  første dagen. Vi hygger oss med kaffe og bolle, mens reiselederen forteller litt om stedene vi passerer. Første stopp blir på Nordby senteret, og tidlig på ettermiddagen sjekker vi inn på Stena Lines terminal i Gøteborg. Om bord hygger vi oss med god mat, hyggelig selskap og godt drikke (inkludert fri drikke øl, vin, mineralvann og kaffe).

 

Dag 2: Kiel – Ankum 296 km

Om du er en morgenfugl så er innseilingen til Kiel en hyggelig opplevelse. Vi skal ikke reise langt i dag, og passerer Hamburg og Bremen  på vår vei ned til Ankum i Tyskland. Vi kjører nedom Bremen, og får tid til å rusle rundt i denne hyggelige byen. Det er tid for lunsj, og vi kan anbefale å ta turen til Marktplass for å spise på en av de hyggelige uterestaurantene. Om ettermiddagen sjekker vi nn på vårt hyggelige overnattingshotell i Ankum. Les mer her: http://seehotel-ankum.de  og spiser middag sammen om kvelden.

Dag 3: Ankum – Amsterdam 241 km

Etter frokost setter vi oss i bussen for å kjøre til Amsterdam. Her får vi tid til å rusle litt rundt og spise lunsj, før vi møter lokalguiden som skal vise oss byen. På ettermiddagen reiser vi til det som skal være hjemmet vårt de neste dagene – MS Monet. Denne elvecruisebåten er veldig hyggelig, og har fantastisk god mat. Det er frokostbuffet, 3 retters lunsj som serveres ved bordene og 3-4 retters middag om kvelden. Det er inkludert fri drikke om bord fra morgen til kveld, og du kan bestille god vin, mange typer øl og mineralvann. Du må kun betale for enkelte ting som champagne eller fin cognac. Lugarene er små, men pene og du har alt du trenger. Det finnes en restaurant om bord og så en bar. I baren er det underholdning og dans de fleste dager, og ofte arrangeres det trim på dekk, quiz og annen underholdning. Les mer her: http://www.croisieuroperivercruises.com/cruises/ast_aipp-holland-and-romantic-rhine-valley


Amsterdam-3Amsterdam1

Dag 4: Amsterdam – Nijimegen – Krefeld

I dag hygger vi oss om bord og nyter utsikten fra dekket der vi seiler på Rhinen. Det er muligheter for å være med til Krøller Museumet som har en stor kunstutstilling ( mot tillegg). Men de fleste ønsker å nyte skipet, maten og selskapet.
BAR00003MS Monet_Restaurant_004_Denis Merck (1)

Dag 5: Krefeld – Køln – Køningswinter

I dag passerer vi Køln, og her henter bussen oss for en tur inn til den gamle bydelen i byen og for å se Kølnerdomen. Vi kommer om bord igjen i Køningswinter og hygger oss med godt selskap og kanskje en dans i baren om kvelden.

Köln 1


Dag 6: Køningswinter – Rüdesheim

Denne formiddagen seiler vi nedover elva og ser vakkert landskap. Vi passerer en mengde små byer, og vi får informasjon om disse over høyttaleren. Etter lunsj kommer vi frem til Rüdesheim, en av de mest hyggelige byene i dette området. Vi rusler i land og ser byen. Kanksje noen lar seg friste til et glass av den lokale hvitvinen? Middag om bord om kvelden.
MS Monet cabine 1_001_Denis MerckSalon1
 

Dag 7: Rüdesheim – Manneheim

I dag skal vi fortsette vår ferd nedover Rhinen og også besøke den hyggelige byen Heidelberg. Dette er en kjent universitetsby i Tyskland, og Altstadt (gamlebyen) er særdeles hyggelig her. Bussen kjører oss hit, og vi får tid på egenhånd. Om kvelden er det Galla Aften. Vi pynter oss litt (ikke nødvendigvis i smoking og sid kjole) og får skåle med kapteinen og spise ekstra god mat med spesielle viner til. Musikk i dansebaren etterpå.

Strasbourg 5Strasbourg 4

Dag 8: Strasbourg – Fulda 324 km

Dette er siste frokosten om bord, og etter denne skal vi få oppleve vakre Strasbourg. Vi blir hentet av bussen vår og en lokalguide som forteller om byens historie, severdigheter og livet i dag. Etterpå setter vi kursen nordover og med lunsjstopp er vi fremme i Fulda på ettermiddagen. Vi sjekker inn på vårt overnattingshotell og spiser middag. Les mer her: http://www.hotel-fulda-mitte.de


Dag 9: Fulda – Kiel 501 km

I dag kjører vi nordover mot Kiel, og i bussen har vi det hyggelig. Reiselederen forteller litt om stedene vi passerer, kanskje vi tar en quiz og noen gode historier. Servering for de som ønsker det. Vi tar jevnlige stopp, og er fremme i Kiel på ettermiddagen. Vi sjekker inn på Stena Line som tar oss til Gøteborg. Om bord spiser vi turens siste fellesmiddag, og vi sitter lenge til bords for å dele minner vi har fått. Inkludert måltidsdrikke til maten.


Dag 10: Gøteborg – Hjemstedet

Vi setter oss i bussen etter en god og lang frokost, og kjører opp til Nordbysenteret for de siste handelrundene og lunsj. Etter dette passerer vi igjen grensen til Norge, og vi må snart si farvel til våre gjester og på snarlig gjensyn.

 
Pris pr person:  kr  14 900,-

Prisen inkluderer

Rundreise i vår gode turbuss

Stena Line tur/retur med plass i dobbel innvendig lugar

2 frokoster og 2 middager med fri drikke (øl, vin, mineralvann og kaffe)

2 overnattinger i dobbeltrom i Ankum og Fulda

2 frokoster og 2 middager

5 overnattinger i dobbeltlugar på maindekk

All Inklusive fra middag første dag til frokost siste dag. Det blir servert tre måltider om dagen, frokostbuffe, 3 retters lunsj og 3-4 retters middag. Inkludert er drikke fra baren og undermåltidet fra ca. 1100 til ca. 2300. Du kan velge mellom flere øltyper, vin og sprit. Enkelte alternativer er mot tillegg.

Sightseeing med lokalguide i Amsterdam

Sightseeing med lokalguide i Strasbourg

Tur til Bremen

Tur til Køln

Tur til Heidelberg

Reiseleder med fra Høves Royal Calss

Tillegg for øverste dekk på MS Monet:              990,- pr person

Tillegg for utvendig dobbellugar Stena Line:    390,- pr person

Tillegg for enkeltrom/singlelugar:                    3 490,- pr person  

Tillegg for utvendig singlelugar Stena line:       490,- pr person

 

Høves Royal Class AS tar forbehold ved store valutaforandringer