Reiser

Cruise i Karibien - All inclusive

Cruise i Karibien - All inclusive

Avreise 27/02-2020 - 11 dager  Garantert avgang
NB: feil antall dager i katalogen
 

Skjærgårdscruise i Kroatia med egen yatch

Skjærgårdscruise i Kroatia med egen yatch

Avreise 22/08-2020 - 8 dager KUN med fly 

Eksotiske Flor og Fjære

Eksotiske Flor og Fjære

Avreise 04/09-2020 - 3 dager

Cruise i Karibien - All inclusive

Avreise 27/02-2020 - 11 dager  Garantert avgang
NB: feil antall dager i katalogen
 

Drøm eller virkelighet?Har også du drømt om eksotiske Puerto Rico - Charlotte Amalie - Dominikanske Republikk - Bahamas. Noen av karibiens vakreste øyer, milevis med hvite strender, krystallklart og smaragdgrønt vann, palmesus, sol og varme og fengende rytmer.  Nye destinasjoner og ny kultur nesten hver dag, og herlige byer med noe for enhver smak.  Om bord på luksusskipet Celebrity Equinox nyter vi late dager med et hav av fasiliteter og nydelig mat, all inclusive.  Dette er drømmeturen for deg som vil oppleve det eksotiske og avslappende på samme tid.  La oss skjemme deg bort.

Dag 1: Gardermoen - Florida 
Vi møtes på Gardermoen og sjekker inn. Etter hvert går vi om bord i flyet som skal bringe oss til Miami, Florida.  Drømmen om å bytte ut vinter og snø med sol og varme er nå bare noen timer unna. Vi lander i Miami og blir hentet av buss som bringer oss til Marseilles Hotel. Her skal vi bo i 2 netter. 

Dag 2: Miami
Vi starter dagen med en deilig frokost på hotellet, før vi gjør oss klare for å innta Miami. Floridas ikoniske metropol har kallenavnet «den magiske byen» og leverer strandliv og natteliv på sitt beste. Byen har verdens største samling av Art deco-bygninger og de karakteristiske fargerike små husene langs stranden er bemannet av livvakter som gir assosiasjoner til Baywatch.  Miami bugner av gode og spennende restaurantopplevelser - du kan for eksempel spise asiatisk gourmet i stilige omgivelser på Par by Paul Qui, den tidligere Top Chef-vinneren. Som du skjønner snakker vi her ikke om hvordan vi skal få tiden til å gå, men heller hvordan vi skal få den til å strekke til. 

Miami beach Florida  Miami RiverBerømte Ocean Drive Street Sky Line 
Dag 3: Miami - Fort Lauderdale - ombordstigning Celebrity Equinox
Frokosten inntas på hotellet og ved lunsjtider forlater vi hotellet. Utenfor står en buss klar til å ta oss med til skipsterminalen i Fort Lauderdale hvor vi sjekker inn på det flotte cruiseskipet Celebrity Equinox. Når alle er vel om bord, samles vi til et kort velkomstmøte før det blir anledning til å gjøre seg kjent med fasilitetene om bord. Om kvelden samles vi til felles middag. Vi serveres middag til samme tid og ved de samme bordene hver kveld mens vi er om bord.

Dag 4: Til havs
I dag tilbringer vi dagen til havs. Vi nyter skipets fasiliteter, her finnes gourmetrestauranter, spa, aktiviteter, underholdning og lugarer med en følelse av luksus. Bestill deg gjerne en piknikkurv, ta den med på øverste dekk og la gresset kile deg under føttene. Her ligger alt til rette for ren nytelse - og ingen går «sultne til sengs» for om bord har vi all inclusive med drikkepakke. 

Late dager til havs med all inclusive Etasjer med fasiliteter    Mange restauranter å velge blandt Har du lyst til å lære å lage sushi, pynte cupcakes m.m - meld deg på Cooking@sea kursetLitt luxus på lugaren Her finner du SPA i verdensklasse..
Dag 5: San Juan, Puerto Rico
Vi legger til kai i San Juan, som er hovedstaden i Puerto Rico. Byen er den eldste på det amerikanske kontinentet. Etter 400 år med spansk kolonistyre, ble Puerto Rico amerikansk krigsbytte i 1898 i den spansk-amerikanske krigen. San Juan er både kulturhovedstad og et solrikt, karibisk strandreisemål. Byens arkitektur spenner fra spansk kolonistil til jugendstil fra det 20. århundre, mens det nye Museo de Arte de Puerto Rico presenterer latinamerikansk og karibisk kunst på førsteklasses gallerier. I gamlebyen finner du mange populære severdigheter, blant annet det spanske fortet El Morro og San Juan Bautista katedralen. Vi forlater etter hvert San Juan og Puerto Rico og seiler videre mot St. Thomas.

 San Juan Puerto Rico San Juan  Fargerike husPalmesus og hvite strender El Morro
Dag 6: Charlotte Amalie, St. Thomas
I dag legger vi til kai i den største byen på De Amerikanske Jomfruøyene. Byen som hadde det danske navnet Taphus (kro) fikk etter hvert navnet Charlotte Amalie etter dronningen ved samme navn og det finnes en rekke spor etter dansketiden her. Den lille hovedstaden Charlotte Amalie har mange severdigheter, utforsk gjerne de danske festninger fra 1700-tallet.  Er du lysten på litt shopping, er det også anledning til det - øya er kjent for sine tollfrie shopping-muligheter, så her kan du gjøre noen gode kupp om du for eksempel vil kjøpe smykker. Den lokale iskrembutikken er også verdt et besøk. Den eies og drives av en dansk/indonesisk familie. 

Charl Amalie  Charlotte Amalie ST Thomas  Cruisebåt forlater Charlotte Amalie 
Dag 7: Samana, Dominikanske Republikk
Karabisk service på sitt beste, turkisblått hav, svalende vind og myk sand på den 20 kilometer lange kritthvite stranden med palmer så langt øyet kan se. Her kan du oppleve noen av de mest eksotiske og spektakulære omgivelsene i Karibien. Dominikanerne gjør alt de kan for å skjemme oss litt bort og få oss til å trives på denne øya som har alt du forventer deg av et tropisk ferieparadis. Du har kanskje hørt om Marnajuana, en drikk som består av 20 forskjellige urter og røtter, rødvin, honning og rum og er meget sterk. Det sies at drikken skal være helsebringende - ikke vet vi, men den er iallfall typisk for Den Dominikanske Republikk.

Stranden på Punta Cana Hva mer kan man ønske seg.. Eksotiske Punta Cana
Dag 8: Til havs
En deilig, avslappende dag til havs, hvor det er rikelig anledning til å nyte solen, god mat og all luksusen om bord. I morgen ankommer vi Bahamas og Nassau.

Dag 9: Nassau, Bahamas
Nassau er hovedstaden på Bahamas og ligger på den lille øya New Providence. Som på de andre øyene, finner vi også her kritthvite strender med palmer som svaier i vinden. Nassau byr på  museer, butikker og restauranter og via 2 broer er det også ankomst til den luksuriøse øya Paradise Island som huser et av de største resortene i Karibia. Byen ble erklært kronkoloni i 1718 og den britiske påvirkningen er lett å se. Blandingen av kolonistil og vestafrikansk påvirkning er det som gjør Bahamas så spesiell. 
Nassau - Bahamas  Nassau Bahamas  Nassau Bahamas The 66 steps
Dag 10: Fort Lauderdale, Florida - Miami 
Vi ankomme havnen i Fort Lauderdale på morgenen. Vi forlater cruiseskipet og stiger om bord i en ventende buss som tar oss med på en guidet byrundtur i Miami.  Det blir også et par timer til fri disposisjon for litt shopping og kanskje en lunsj før bussen kjører videre til flyplassen. Vi vinker farvel til Florida og sjekker inn på flyet hjem. Det serveres middag om bord på flyet.

Dag 11: Gardermoen 
Vi ankommer Gardermoen og her skilles våre veier for denne gang. Vi ønsker alle vel hjem og håper at hver enkelt av oss har fått innfridd sine forventninger og at vi ses igjen til nye eventyr ved en annen anledning.

 

Turens pris pr. person kr 23.990,-


Prisen inkluderer:
-  Flyreise Gardermoen - Miami t/r
-  Reiseleder fra Høves Royal Class
-  Busstransport fra flyplass til hotell i Miami
-  2 netter på Marseille Hotel i Miami i dobbeltrom med frokost
-  Busstransport fra hotellet til cruiseskipet
-  7 netter på cruiseskipet Celebrity Equinox i utvendig dobbeltlugar  - all inclusive og drikkepakke
-  Guidet rundtur i Miami med skandinavisktalende guide
-  Busstransport til flyplassen i Miami

Tillegg for:
- Enkeltrom hotell - pr. person kr 3.100,-
- Enkeltlugar innvendig - pr. person kr 5.925,-
- Enkeltlugar med vindu - pr. person kr 9.150,-
- Enkeltlugar med balkong                 kr 11.350,-
- Dobbelt lugar med balkong pr. person kr 1.200,-


Vi tar forbehold om valutakursendringer.